Şimdi Ara

30000-35000 YTL arası triptonik Dizel veya lpg?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle forumda ne ararsak bulabildiğimiz için foruma katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum.
    Motorlu araçlarla ilgili çok fazla bilgim yok açıkçası. Şu anda bir araba almak için kolları sıvadım. Ancak o kadar çok çeşitlilik ve donanım seçeneği var ki inanın tüm otomobil markalarının sitelerine girmekten, donanım özelliklerini araştırıp karşılaştırmaktan, karar verememekten ve bu konulardan anlamadığım için işin içinden çıkamamaktan bıktım usandım. . Bu konuda yeni araştırma yapmış arkadaşlardan ricam, 30.000 - 35.000 YTL civarında triptonik veya otomatik, dizel veya lpg taktırıldığında garantisi bozulmayacak ekonomik bir araç bakıyorum. Ben çok gezmeyi sevdiğimden ve hız tutkunu olmadığımdan , çok dinamik bir sürüş veya yüksek hızlar gereksiz , ekonomik ve az yakan mümkünse düşük motor hacimli araçları incelemekteyim. Antalyada yaşadığım için klimanın elektronik kontrollü olmasını tercih ediyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
    Teşekkürler
    Saygılar.

• Ford focus lara bakabilirsiniz...
  • teşekkür ederim ancak ford focuz beni biraz fiyat olarak aşıyor sanırım
  • mitsubishi colt 1.5 95 hp dizel tiptronik var.

1.5 DİD invite allshift

95 hp-210 nm tork- mersedes benz imalatı cdi motor kullanmakta.

6 ileri tiptronik vitese sahip.

bu segmentte mersedes motoru kullanan mersedes a serisi harici tek dizeldir.

şehir içi 5.5 litre\100 km*** şehir dışı 3.8 litre\100 km tüketimi vardır.

ayrıntılarıwww.temsa.com.tr den görebilirsiniz.

dizel full donanımlısı ( alaşım jant, otomatik klima, 4 havayastığı, abs, ebd, 6 hoparlörlü direksiyondan kumandalı ses sistemi, elektrikli ısıtmalı yan aynalar soğutmalı torpido gözü yol bilgisayarı vb standarttır) liste fiyatı 35300 ytl imiş.

pazarlıkla 34000 e alınabilir düşüncesindeyim.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 6 Ekim 2008; 19:24:58 >

• Bugün itibari ile mitsubishi bayisi ile gorüştüm liste fiyatından indirim yapabileceklerini soylediler, haftasonu test sürüşü yaparım sanırım, sanırım iyi bir tercih olacak colt :), teşekkürler
  • OPEL ASTRA NJOY 1.3 CDTI 90 HP hem yakıtı cimri hemde fiyatı makul
    http://www.sahibinden.com/2007_astra_dizel_otomatikWQQaXQQ10351569WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestlove -- 7 Ekim 2008; 17:25:28 >
  • Opel Astra iyi bir seçim olabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: Bestlove

OPEL ASTRA NJOY 1.3 CDTI 90 HP hem yakıtı cimri hemde fiyatı makul
    http://www.sahibinden.com/2007_astra_dizel_otomatikWQQaXQQ10351569WQQpXQQdisplayitem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10.000 tl ye lpgli araç...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 30.000 - 35000 arasında Astra 1.3 CDTI 90 HP easytronic Cosmo donanim bulmanız mümkündür.

Cosmo donanım full bir seçenek olduğu için ekstra aklınıza ne geliyorsa mevcuttur(Bazı araçlar park sensörlü mesela. Ama her araç değil).

Araç 1248 CC olduğu için yıllık vergi diliminiz 1001 - 1300 CC motor hacminden işlem görür. Yani mesela 2005 Palio 1.2 ile 2005 1.3 CDTI Astra aynı vergi dilimindedir.

Fazla performans istemediğinizi söylemişsiniz. 90 HP Astra için gayet yeterli bir seçenektir. Artı olarak performans arttırıcı uygulamalar da yaptırabilirsiniz araca. (sadece Astra değil her araca)

İkinci el istemem derseniz şu anda 2008 model sıfır araçlar hala var sanırım bayilerde. Sıfır Enjoy alabilirsiniz sanırım.

Ama ben her şekilde Cosmo Astra 2007 hatta bulabilirseniz 2008 model ikinci öneririm.

Bu bütçeye Honda Civic'te mevcuttur. Toyota Corolla (Auris) da bulabilirsiniz.

Şahsen 35.000 YTL'yi B sınıfı ufak arabaya vermem yazıktır. 28.000'den üstü B sınıfı için yazıktır. B sınıfı sıfır alana kadar bir sürü C sınıfı hatta D sınıfı araçlar mevcut 30.000 - 35.000 YTL'ye kadar.

C sınıfı içinde 46.000 en fazla diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 7 Ekim 2008; 18:37:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: incantation

Bugün itibari ile mitsubishi bayisi ile gorüştüm liste fiyatından indirim yapabileceklerini soylediler, haftasonu test sürüşü yaparım sanırım, sanırım iyi bir tercih olacak colt :), teşekkürler

hayırlı olsun; şimdiden.

fantastic light isimli bir arkadaş var neredeyse dizel coltta yaşıyor denebilir haftanın 5 günü yollarda kendisi.

ondan ayrıntılı bilgiler alabilirsiniz.

iç hacim olarak c segmenti araçlardan geri kalır bir yanı yoktur. o bakımdan endişeniz olmasın dışı küçük içi çok büyük bir araç alacaksınız. görünce şaşıracağınıza eminim.

kaputun altında safkan bir cdi var. bu segmentte bir tek mersedes a serisi bu kadar kaliteli bir motora sahip.

piyasadaki tek alman japon ortak üretimi araç colttur.

invite paketini tercih etmenizi öneririm. aradaki farka değecek donanımları var. yan hava yastıkları,alaşım jantlar, 6 hoparlör, elektrikli ısıtmalı yan aynalar bazıları.

colt segmentindeki diğer tüm b segmenti dizellerden daha pahalı. hatta polo tdi den bile pahalı. sebebi mersedesten alınan 1.5 95 hp cdi motor.

her türlü sorunuzu mitsubishi takımına yöneltebilirsiniz.

ek bir hatırlatma; colt makyajlanmak üzere. ama yeni makyajlı kasada dizel seçeneği kaldırılıyor. sebebi yukarıda bahetttiğim diğer b segmenti dizellerden pahalı olması. yani yeni coltu bekleyeyim derseniz dizel motor bulamayacaksınız. türkiyeye ne zaman geleceğini bilemiyoruz avrupada önümüzdeki hafta satışa başlanacak.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 7 Ekim 2008; 19:25:19 >

• Opel Astra 1.3 cdti iyidir.

Bu forum sakinlerine yakında Opel tarafından şilt verilecek.
    Kim araba önerisi isterse Astra diyoruz
  • Toyota yaris d4d 1.4 dizelini 31.000 ytl ye al keyfine bak. Görünüşünü sevmiyorum diyorsanda colt al oda iyi arabadır. B Segmentinde japondan şaşma! Corsa nın polo nun devri bitti. Onlar araba yokluğunda arabaydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: incantation

teşekkür ederim ancak ford focuz beni biraz fiyat olarak aşıyor sanırım

yenisi çıkıyor..
    alırsanız ilinci elde satarken eski kasa zararı yaşarsınız..
    bence astra alın..
    gerek ikinci el,gerek parça,gerek kalite,gerek prestij,gerek güvenlik,gerek konfor..
  • bence 35000 ytl gibi yüksek bir mevlayı yakında kasa degiştirecek olan küçücük bir arabayı vermeyin

bence o paraya 2005 honda accord alınabilir ve tüp uygulamasıyla düşük bir yakıt tüketimi alınabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: GKHN_93

bence 35000 ytl gibi yüksek bir mevlayı yakında kasa degiştirecek olan küçücük bir arabayı vermeyin

bence o paraya 2005 honda accord alınabilir ve tüp uygulamasıyla düşük bir yakıt tüketimi alınabilir

b segmenti diyebilirsiniz.

ama asla"küçücük" değildir. aşağıdaki resimlerde görünen baş ve diz mesafesini kaç araç sağlayabilmektedir?

kasa değiştirmiyor sadece makyaj geçirecek bu arada.

ha önerinizde mantıklı ama işte işin içine garanti, temiz 2. el bulma, lpg uyumu vb gibi sıkıntılar girecek.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 7 Ekim 2008; 23:07:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.