Öncelikle iyi forumlar... 2010 yılında aldığım Laptop artık işimi görmüyor. Yaza yaklaşıyoruz ve yazın tadını çıkarabilecegim, 4-5 sene gidicek bir sistem yapmayı düşünüyorum. Bu işlerden pek anlamıyorum ama biraz araştırma yaparak kendime iyi kötü bir sistem hazırladım.
Anakart: Z87-A Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart
Sistemim bu. Hatalarım varsa düzeltirseniz sevinirim. Güç kaynağını 500W yaptım ama az gibi geliyor üstelik nasıl hesaplayacağımı bilmiyorum. Her şeyi Vatan Bilgisayar'dan almak istiyorum. Gaming fare ve kulaklığım var. Son olarak birkaç sorum olucak;
1- Vatan Bilgisayar'da hala hafta sonları indirimleri oluyor mu yoksa sitedeki fiyatlar indirimli fiyatlar mı ? 2- Sistemim iyi mi ? Düzeltilmesi gereken yerleri söylerseniz çok sevinirim. 3- Anakart seçmini iyi yapmamış olabilirim. Önerileriniz varsa bekliyorum. 4- Bu sistem ile piyasadaki bütün oyunlar oynanır mı ? 5- Son olarakta GTX770 iyi bir ekran kartımı ? Nasıl oluyordu 384 bit kartlardan bile daha çok performans sağlayabiliyor?