Şimdi Ara

3000 TL'ye Kadar Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tamamen katılıyorum.Bu arada gtx970 gerçekten düşük güç tüketiyor peformansına göre.Psu sıkıntı olmaz ama ileride SLI yapacaksan durumlar değişir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LEON-X

    Üstte ki sistemlere göre benim topladığım sistem de SSD farkı var, diğer türlü i7'li konfigler de var ama dediğim gibi i7-i5 farkı oyunlar da değecek bir fark yaratmıyor ve stok fanla kullanılmasını önermiyorum.

    Çarpanı kapalı işlemci için f/p oranı iyi olan H97-Z97 anakartlar ideal seçimler olur, diğer yandan mesela üstte 4590 işlemciye 460 TL'lik anakart önerilmiş, aşırı gereksiz pahalı o çipset için, 500 TL seviyesinde daha üstün anakartlar oluyor, hatalı seçim bana göre.

    Senin gösterdiğin sistem de, ekran kartı pahalı olmuş, 300 TL daha ucuza da GTX970'ler var, farklı versiyon diye fazladan vermeye gerek yok, sonuçta diğerleri ile aynı gpu'ya sahip o kartta.

    Cevap için teşekkürler hocam, arkadaş linkteki sistemi dün sipariş etti. Dediğiniz gibi aynı özellikte fakat daha uygun fiyatı GTX970'ler var fakat arkadaş asuscu olduğu için toplamda (anakart + ekran kartı na) yaklaşık 500-600 lira fazla vermiş oldu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByNostravian

    Tamamen katılıyorum.Bu arada gtx970 gerçekten düşük güç tüketiyor peformansına göre.Psu sıkıntı olmaz ama ileride SLI yapacaksan durumlar değişir.

    Teşekkürler hocam, arkadaşta 7850 kart var açıkta. Bu kartı bağlayıp, o kart üzerinden tv izlemek istiyor. Nasıl olur olmaz bilmem oda ayrı bir konu fakat bu kadar üst seviye bir kartın düşük güç tüketmesi gerçekten çok iyi. 700-750 watt psu lu bir kasa aldı, çok rahat yeter ozaman
  • Linkteki Sistem Sipariş Edildi:http://i.imgur.com/kZEj9zc.png

    cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
  • disturbed89 D kullanıcısına yanıt
    Bir bilgisayarda amd ve nvidia kartı ancak physx için kullanabiliyorsun diye biliyorum aksi taktirde bazı anakartlarda gpu kapatma olayı vardı(çok pahallı anakartlarda) o şekilde kullanmadığını kapatırsın vs uzun iş dediğim gibi ancak physx te yapılabilir böyle birşey.Birde neden böyle birşey düşünüyor güç tüketimindense istediğin kartı bağla yük altına girmediği sürece ne güç tüketir nede ısınır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: disturbed89

    Linkteki Sistem Sipariş Edildi:http://i.imgur.com/kZEj9zc.png

    cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.


    Hayırlısı olsun kardeşim, sonuçta sistem kötü değil, sadece dediğin gibi marka vs. gibi durumlar yüzünden biraz pahalıya gelmiş, güle güle kullansın
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)
  • Hocam bu ileriye yönelik bir düşünce, bana kalsa bu tür şeylere gerek yok, teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.