Şimdi Ara

3000 TL Civarında Kasa+Monitör!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle Sa. Bu tarz bi konu daha öncede açmıştım ama ekran kartında karar kılamadım. Çok kararsızım. Ve nereden alacağımada karar veremedim. Hepsiburada,Sinerji,Teknobiyotik,Vatanbilgisayar......

Sizden ricam bir kasa topladım bu kasayıda sizlerin tavsiyeleri üzere kurdum. Bana şuan lazım olan bir ekran kartı ve bu parçaları uygun fiyata güvenilir bir şekilde. Arıza durumunda muhatap bulabileceğim biyerden almam.Bana bu şekilde internet üzerinden parça satın alan arkadaşlar tavsiye verirse çok sevinirim.

Arkadaşlar 750-1000 Tl arası 2. elde dahil olmak üzere bir ekran kartı önerirmisiniz?? Şuan için forumun 2. el kısmından gtx 770 satan arkadaşlar var cazip geldi ama kararsız kaldım sizlere sormak istedim.
     3000 TL Civarında Kasa+Monitör!!!!!!

Kasa Olarak :http://www.hepsiburada.com/everest-rampage-79-siyah-usb-3-0-12cm-led-fan-gaming-kasa-p-BD400039

Not: Ramlar sitede 2400 Mhz olmadığı için ekledim. 2400 Mhz kafamdaki ama bir fark olacakmıdır bilmiyorum daha üst seviye olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sooso -- 26 Mart 2016; 10:40:40 >

• Güncel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Eyw ama işlemci k serisi ileride oc yapicam için anakart secimim bu sekilde oldu. Monitör secimi ise hdmı çıkışı var diye bunu seçtim. Ekran kartı tavsiyene baktim kart uçuyor ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende senin gibi hdmı alırım diyordum ama ses farkı var sadece dvi yeterli tabii monitörden ses alıcam diyorsan başka.

k serisi alırsın sana kalmış o. kart olarakta r9 380 ile gtx960 arasında kalmıstım r9380x daha iyi bu ikisinden.
  • dgkn.95 kullanıcısına yanıt
    380x kafama yattı. Bakalim 2. El bulursak daha hoş olur alırım. Eyw tavsiye için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel!!! Arkadaşlar daha fazla fikir ile daha doğru bir karar!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1300-1400 tl ye kasa önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.