Şimdi Ara

3000 TL bütçeye sistem önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , bilgisayarım bayağı eskidi artık perti çıktı denebilir bende bu işlerde çok acemiyim ve sizlerin de yardımını alarak 3000 TL bütçe ile bi bilgisayar toplamak istiyorum , sistem önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler hepinize arkadaşlar .

• INTEL CORE I5 4670K SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCI

MSI Z87-G45 GAMING INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

ASUS GTX770 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI

GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1866MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM

SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK

ASUS DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

COOLER MASTER HYPER 212 EVO LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MIDT ATX SİYAH KASA
  • quote:

Orijinalden alıntı: xphyro

Merhaba arkadaşlar , bilgisayarım bayağı eskidi artık perti çıktı denebilir bende bu işlerde çok acemiyim ve sizlerin de yardımını alarak 3000 TL bütçe ile bi bilgisayar toplamak istiyorum , sistem önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler hepinize arkadaşlar .

Şu şekilde bi sistem topladım ama.

Eğer vatanbilgisayar %30 indirimleri denk getirirseniz baya sağlam bi sistem toplamış olursunuz.

• xphyro X kullanıcısına yanıt
    Amac oyun herhalde. Yoksa bu kadar butceye gerek yok.
    Monitor dahil mi ?
  • evet monitör bu 3000 tl içinde ve amaç oyun , yukarıda sistemleri yazan arkadaşlar sizin sistemlerinize şu anda göz gezdiriyorum şimdiden teşekkürler ikinizede
  • quote:

Orijinalden alıntı: arycanda66

quote:

Merhaba arkadaşlar , bilgisayarım bayağı eskidi artık perti çıktı denebilir bende bu işlerde çok acemiyim ve sizlerin de yardımını alarak 3000 TL bütçe ile bi bilgisayar toplamak istiyorum , sistem önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler hepinize arkadaşlar .

Eğer vatanbilgisayar %30 indirimleri denk getirirseniz baya sağlam bi sistem toplamış olursunuz.

Oyun için aldığından dolayı i7 biraz gereksiz olmuş
    Bence i7 yi i5 4670k ile ekran kartını ise gtx770 ile değiştirin

• 2970 TL %30 vatan indirimi ile bekleyin derim bu indirimi dolarda yüksek zaten fiyatlar pahalı oluyor toplamda %25 indirim ile

SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK

ASUS M5A99FX PRO R2.0 AMD 990FX/SB950 DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

COOLER MASTER HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MIDT ATX SİYAH KASA

GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM

AMD FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI

ASUS 23" VS239HR GENİŞ EKRAN LED IPS MONİTÖR

COOLER MASTER HYPER 212 EVO LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

SAPPHIRE R9 280X TOXIC GDDR5 3GB 384BIT AMD RADEON DX11.2 EKRAN KARTI
  • ayni durumdan muzdaribim cevap alamaıyorum arkadaslar bi benim konuyada bakıp yardım ederseniz sevinirim :D
  • Aynı bütçede sistem toplayacağım yakın zamanda. Konu takip :)
  • arkadaşlar hepinizinkine baktım hepinizinki çok işe yarar şeyler hepsini derleyerek yeni bir pc çıkardım ve emekleriniz için gerçekten hepinize çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: baatu_Puskevit

quote:

quote:

Oyun için aldığından dolayı i7 biraz gereksiz olmuş
    Bence i7 yi i5 4670k ile ekran kartını ise gtx770 ile değiştirin

Aslında haklısınız. İ7 oyun için fazla.
    Dediğiniz işlemci fazlasıyla yeter. Gerçi 3000 TL gibi bir parayı PC ye yatırırken en azından i5 yerine i7 olsun mantığı ile yakşalıyor insan. Yani ben öyle düşündüm.

• quote:

quote:

Eger vatandan aldiysaniz o fiyatlar zaten urunun %8 indirimli hali yani %25 indirim tam o sekilde olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok hocam ben bu sistemi almadım. BU sistemi " xphyro " arkadaş için konuyu açan arkadaş için toplamıştım. Geçen hafta bi arkadaş için toplamıştık aynısını arkadaşa da önermek istedim.
    Dolar 2.1 lere dayandığı için kur farkından dolayı fiyat farkı oluyordur.

Kendim imzamdaki sistemi kullanıyorum. daha ekran kartım bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arycanda66 -- 27 Aralık 2013; 7:42:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.