Şimdi Ara

3000 TL bütçeli bisiklet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, 2 yıl önce motosiklet alırken harika KTM bisikletimi satmıştım :( Şimdi yeni bir bisiklet almak istiyorum. 2010'dan daha düşük olmayacak bir şekilde en fazla 3000 TL'lik KTM, Scott, Trek, Merida, Cube ya da başka markalardan güzel diyebileceğiniz hardtail bisikletler önerir misiniz?

• vallahi bende 2-3 aydır aynı bütçe civarına araştırma içerisindeyim.benim önceliğim kadro ve maşanın iyi olması oldu.zaten saydığın markalarda kötü diye nitelenecek bir kadro yok.mayıs gibi alacağım ben hala araştırıyorum ama kararımı az çok verdim gibi.benim bulduğum ürün buhttp://www.erdoganlarbisiklet.com/29-er-dag-bisikleti/cube-2015-acid-29-bisiklet-siyah-gri-kirmizi.html ayrıca decathlonda btwin big rr8 vardı tam 3bin liraya üzerindeki parçalara göre fiyatı uygun sayılır ayrıca btwin bisiklet alıpta memnun olmayan görmedim o da değerlendirilebilir.meridalara bende baktım fakat diğerlerine göre albenisi olan bir tarafını göremedim.scott ise komponentlerine göre fiyatı pahalı geldi değmez yani scott ismi için.ktm ise netten alınabilecek site bulamadım eğer varsa bildiğin banada yaz ktm markasına hep bir sempatim vardı motorlarından dolayı, bir şehir bisikleti arkadaşımda var ama hiç aklıma gelmedi ktmnin bisikletlerinide araştırıp listeme eklemek.

• tplon T kullanıcısına yanıt
    Eyvallah aga, bu Cube Acid güzel bir seçenek gibi görünüyor. Ama hakkaten çok seçenek var, insan karar veremiyor. Btwin'leri ben de gördüm de bilemiyorum işte nasıldır iyi midir acaba, klasik markalar varken... KTM'nin bisikletleri ise mükemmel ötesi. Kalite direk hissediliyor, son model 2014 Scott Scale bile kullandım benim kullandığım KTM'nin hazzını alamadım ondan. Türkiye'de almak zor fiyatları çok fahiş oluyor. Ben zaten yurtdışından getirtiyorum, bunu da öyle getirtecem. Bi karar versem, Türkiye'ye göre baya ucuza geliyor fiyatlar.http://www.ktmbisiklet.com/ KTM bisikletleri buradan inceleyebilirsin aga, Cube'ü sordum yurtdışındaki arkadaşa bakalım ne kadara getirebilecek. Ona göre istersen sana da getirtebiliriz bir şeyler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.