3000/4000 tl arasında laptop arıyorum, almak için acelem yok. Tıp öğrencisiyim, taşınabilirliği bi tık ön planda benim için ama oyun da oynamayacak değilim. Tabi öyle çok oyun bağlılığım yok bi iki güncel oyunu, pesi fifayı oynatsa bana yeter diyebilirim.
Ben bir süre gündemden uzak kaldım ultrabookları yeni yeni görüyorum diyebilirim bi yandan onlarla ilgili önerilerinizi de yazsanız tadından yenmez :)
quote:
Orijinalden alıntı: fhks0796
merhaba arkadaşlar,
3000/4000 tl arasında laptop arıyorum, almak için acelem yok. Tıp öğrencisiyim, taşınabilirliği bi tık ön planda benim için ama oyun da oynamayacak değilim. Tabi öyle çok oyun bağlılığım yok bi iki güncel oyunu, pesi fifayı oynatsa bana yeter diyebilirim.
Ben bir süre gündemden uzak kaldım ultrabookları yeni yeni görüyorum diyebilirim bi yandan onlarla ilgili önerilerinizi de yazsanız tadından yenmez :)
Ben Lenovo Y-50 kullanıyorum dostum bir gözat istersen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Alisinasyon
kullanıcısına yanıt
ev arkadaşım da bunu kullanıyor o da memnun halinden listeme ekledim teşekkür ederim :)
INTEL i7-6700HQ, 8GB RAM, 128GB SSD + 1TB HDD, 15.6 Full HD, Nvidia GeForce GTX960M, Windows 10
StarForce
kullanıcısına yanıt
free dos olmasının herhangi bi dezavantajı olur mu sence? bir de bu performanslarda daha hafif, mesela 1.5 kg civarı bilgisayar bulunabilir mi?
fhks0796F
kullanıcısına yanıt
taşınamayan laptop var mı hocam:)
Cengaver1
kullanıcısına yanıt
taşınabilirden kastım ne kadar hafif olursa o kadar iyi, apple mac üzerinde özellikle bunu çalışıyor mesela :) gönül ister ki paraya kıyıp mac alabilelim ama maalesef