Şimdi Ara

3000-3500 TL Bandında Bana En Uygunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonu ağustos eylül gibi alıcam belki fiyatlar azalır.

en çok önem verdiğim şeyler;
    ekran kalitesi
    müzik
    tasarım
    kamera

aklımda lg v30 plus vardı verdiği kulaklıklar yüzünden. telefonda baya iyi. bi arkadaşım da mate 10 pro önermişti.

• İphone 7 Plus al kafan rahat etsin hocam. 3500 3600 arası iniyor arada teknosa veya vatanbilgisayarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D7B950238

İphone 7 Plus al kafan rahat etsin hocam. 3500 3600 arası iniyor arada teknosa veya vatanbilgisayarda.
    bu zamana kadar hep android kullandım birden iosa geçsem yapamam ya
  • Pony Hunter kullanıcısına yanıt
    boşver hocam android iyidir iphonun adı var sadece. iphone 7+ dediğiniz telefonun da 32 gb hafızası var zaten yarısı dolu. ekran oranı da %67 yani düşünün artık 2018 deyiz böyle bi takoza gerek yok. mate 10 pro ya da note8 bakabilirsiniz o fiyatlara. lg hakkında bi bilgim yok.
  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    hocam note 8 çok büyük ya kürek gibi telefon
  • İphone a atıp tutanlara bakma iphone 7+ alırsan pişman olmassın hiçbir açıdan.. İphone un plus modelleri harici 4.7 inc ekran olanları bende begenmiyorum. Piyasası ölmüyor markanın. Bugün alacağın iphone 7 plus' ı 2 sene sonra 2500+ fiyata satabilirsin iyi kullanırsan. onlara kalsa şayomi aldırırlar sana.. Ekran kasaymış cart curt bunlara takılma bence. Kullanım hissine bak sen. Ayrıca 32 GB bile çoğu şey için yeterde artar bile. Pişman olmazsın kesinlikle iphone 7 plus almalısın. Android telefon alacaksan bence okadar para vermene hiç gerek yok. Sony XZ Premium performans canavarı al bak rahatına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 21 Nisan 2018; 22:54:17 >
  • o zamana yeni cihazlar cikacak.amiral gemisi olarak.ancak ben senin yerinde olsam lg ye bulasmam.googlda arat lg g4 fln gorursun.arkasinda da durmuyolar urunlerinin.ben uzun yillardir apple kullanan biri olarak soyluyorum 7 plusa fln o paralari vermek cok yanlis bence.ha sen diyorsan ben 1-2 sene sonra satarim teli o zaman iphone mantikli.ancak obur turlu hic geregi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • technoB T kullanıcısına yanıt
    çıkacak ama 4bin tlden fazladan çıkarlar. o kadar para da vermem ben. şuan aklımda huawei mate 10 pro,htc u11 ve samsung s8 var.
  • Pony Hunter kullanıcısına yanıt
    zenfone 5z belki rekabetci bir fiyatla gelebilir.yeni xiaomi ve one plus da gelecek ama ithalatci garanti dusunmuyorsun heralde.mate 10 pro guzel cihaz.su an Turkiye garantili cihaz alacak olsam mate 10 pro ilk tercihim olurdu.htc u 11 ve s8 de 4gb ram icin en iyi secimlerden.

• technoB T kullanıcısına yanıt
    hocam asus falan düşünmüyorum. bu 3 cihaz da güzel. özellik bakımından aralarında çok fark yok. tasarım ve video-ses aklımı karıştırıyo. mesela samsungun ekranı iyi kulaklığı vasat. htc u11 in kulaklığı müthiş ama tasarımı diğer 2 si kadar iyi değil. mate 10 pro iki kulvarda da arada.
  • oneplus 5 alir 1000tl cebimde kalir acikcasi.Bir garanti ithalatci o kadar.Zaten telefonda sorun olmazsa garantiyede ihtiyac kalmaz.Buyuk te degil 5.5inc.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam bu yazdıklarım var aklimda

• quote:

Orijinalden alıntı: Pony Hunter

Yok hocam bu yazdıklarım var aklimda
    2si arasinda mate10 pro diyorum.Lg yi cok sevsemde onermiyorum maalesef.(Her ne kadar guzel bir seri olsa bile)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG yi bende attım. Aklımda mate 10 pro ve samsung s8 var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pony Hunter

LG yi bende attım. Aklımda mate 10 pro ve samsung s8 var.
    S8 kamera acisinda mate10 proya gore bir tik onde.Ama mate10pro baslangic 8.0oroe baslatirken s8 7.0nougat la baslatiyor.Ama s8 guncelleme gelicek galiba.

Bundan sonraki ozellikler genel olarak ayni.Acikcasi 2si arasinda tasarimi size gore daha yakin almanizi tavsiye ederim.Ama cok fotograf cekerim cok video cekerim derseniz s8 beklentileri karsilar.

• s8 video da , mate 10 fotoğrafta önde. tasarım olarak ikiside güzel ama kulaklık ta önemli benim için. samsungun ki leş diyo herkes.
  • eylülde gel tekrar konu aç kardeş
  • hali hazırda piyasaya s9 ve plus modeli çıkmışken ben yerinizde olsam s8 i seçmezdim mate 10 pro batarya performansı çok çok iyi ve huawei nin teknik servis desteği çok gelişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.