Şimdi Ara

300 TL'YE Alınabilecek En iyi Tableti Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
5.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendime bir tablet bakıyorum. Maalesef yeni çıkan tabletlerin teknik özelliklerinden uzak kaldım. Epey konu var her birine bakıp araştıracak zamanım yok.

Donanım olarak iyi bir şey olmasını istiyorum. Ayrıca eğer Türkiye'de garantili olursa iyi olur. Tabi aliexprress, dealextreme vs gibi sitelerde 100 tl'ye satılan tabletleri tutup da 300 tl'ye garanti veriyorlarsa almak istemem.

Forumda gördüğüm kadarıyla tablet satan satıcılar da var. Onların da mesajını bekliyorum.

• www.sanalpazar.com/Roket-Gibi-Tablet-Momo7-Quad-Core-16-Gb-Ips-Ekran__isp5908512 momo7 yi oneririm garantili ve faturali olarak satiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LCD tvniz varsa google tv android cihaz da tavisiye ederim. Dev ekran tablet gibi süper oluyor. Fiyatıda 220 tl.
  • Yaklaşık 1 haftadır PolyPad 7200 kullanıyorum. Bu fiyat aralıklarındaki tabletlere göre çözünürlüğü 1024*800 olması ile öne geçtiği için tercih etmiştim. Diğer düşük çözünürlüklerde okuma kalitesi düşük oluyor. Malzeme kalitesi pil ömrü vs. gayet memnunum memnun olmadığım bir tarafı GPS olmaması :( bu fiyatlara da normal zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_cakmak

LCD tvniz varsa google tv android cihaz da tavisiye ederim. Dev ekran tablet gibi süper oluyor. Fiyatıda 220 tl.

android box diye cihazlar satılıyor onlardan bahsediyorsunuz herhalde. Yalnız ev dışında tablet kullanmak için alıyorum yani işime yaramaz onlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orizontas

Cihaz güzel markası da bir nebze tanıdık. Ancak donanım olarak o fiyata daha iyileri var sanki. İşlemcisi ve çözünürlüğü düşük geldi.

edit : momo 7 ile poly pad'i karşılaştırıyorum. Teşekkürler tavsiyeleriniz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 21 Ocak 2013; 14:49:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • piranha ultra tab 7.0

http://www.piranha.com.tr/product.php?product_id=333

başka arkadaşıma önereyim derken benim ağzımı sulandırdı meret
    donanım olarak fiyatına göre hiç fena sayılmaz.
    tabletten oyun oynama niyetiniz varsa da 7 inçlik modellerde daha ergonomik oluduğunu söylemeliyim.
    yalnız piyano siyamış, yani parlak yüzey, kaymayan yüzey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Cihaz güzel markası da bir nebze tanıdık. Ancak donanım olarak o fiyata daha iyileri var sanki. İşlemcisi ve çözünürlüğü düşük geldi.

edit : momo 7 ile poly pad'i karşılaştırıyorum. Teşekkürler tavsiyeleriniz için.

Monster kesmedi mi dostum Bende tablet bakıyorum ve şu retina olanları merak ediyorum ama onlarda da işlemci o çözünürlüğe yetmiyor diyorlar.

• quote:

Usta ben de bunun 7"lik olanı var ve fena değil her işimi görüyor. Benimki 199 lira bu 9"lik ekran boyutuna sahip 299 lira. Hiçbir sorunu yok. Bir tabletten beklenen her şeyi karşılıyor.

http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-business-ii-tab-8gb-9-tablet/productDetails.aspx?productId=bd301124&categoryId=3008012&SKU=BD301124&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd301124%26fh_lister_pos%3d2%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dpiranha%255cu0020business%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

Kardeşim senin bütçen varken bence sana tavsiye edeceğim tablet pc'yi kaçırma ... Padopia Power 7 inc , ÇİFT KAMERALI, ÇİFT ÇEKİRDEKLİ, Android 4.0.1 iştetim sistemine sahip, 1GB DDR3, 1.5 GHz, HDMI, IPS EKRAN, BLUETOOTH, 1024 * 600 HD, Lİ-İON 3100mAH, DUAL CORE CORTEX, ALİMİNYUM KASAYA SAHİP VE ISINMA GİBİ BİR ŞEY DE OLMAMAKTADIR. PİYASA DEĞER 329 TL ..www.expotvshop.com adresinden sipariş edersen eğer indirim kuponu ile " dhaber10" ile %10 indirimli alabiliyorsun. Şimdiden hayırlı olsun ...

• quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

quote:

quote:

Monster kesmedi mi dostum Bende tablet bakıyorum ve şu retina olanları merak ediyorum ama onlarda da işlemci o çözünürlüğe yetmiyor diyorlar.

Yok hocam kesti de burada durum farklı biraz. Elimde ipod touch 4g var. Onu satıp, alacağım para ile tablet almayı düşünüyorum. 1 kuruş cebimden çıkmayacak yani. Biraz da android bakayım.

Aynen dediğiniz gibi çözünürlük yükseldikçe gpu zorlanıyormuş ama ekran kalitesi çok önemli. Ama videolarda gördüğüm kadarıyla 300 tl civarına alınabilecek tabletlerin ekranı fena değil. Tabi bir ipod ekranı gibi kaliteli olmayacak ama idare edeceğiz artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

quote:

quote:

Yok hocam kesti de burada durum farklı biraz. Elimde ipod touch 4g var. Onu satıp, alacağım para ile tablet almayı düşünüyorum. 1 kuruş cebimden çıkmayacak yani. Biraz da android bakayım.

Aynen dediğiniz gibi çözünürlük yükseldikçe gpu zorlanıyormuş ama ekran kalitesi çok önemli. Ama videolarda gördüğüm kadarıyla 300 tl civarına alınabilecek tabletlerin ekranı fena değil. Tabi bir ipod ekranı gibi kaliteli olmayacak ama idare edeceğiz artık.

IPS ekranlar üzmez ya zaten kalite olarak. Kaldıki yeni tabletlerin çoğu IPS panele sahip, hatta şimdi IPS2 çıkartmış çinli firmalar onun farkı nedir bak bende bilmyiroum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.