Arkadaşlar 300'ün oyununda işte mağara gibi bir yerden geçtim,sonra bunların kampına atladım,deştim,biçtim vs bizimkilere kapıyı açtım ama takıldım.İki kapı var bi bizimkilerin geldiği bide kapalı 2'side kullanılmıyor, ne yapmam lazım? Saygılar...
quote:Orijinalden alıntı: SilifkeYogurduAşşağı Düşmepsp bölümüne konu acsana niye konu dışına acıyosun ?
quote:Orijinalden alıntı: SilifkeYogurduAşşağı Düşmequote:Orjinalden alıntı: SilifkeYogurdu Aşşağı Düşme +1903
quote:Orijinalden alıntı: SilifkeYogurduquote:Orjinalden alıntı: SilifkeYogurdu Aşşağı Düşme +1903Alıntıları Göster Yukarı
quote:Orijinalden alıntı: SilifkeYogurduupAlıntıları Göster İnat yapmış dokunmayın. Hala konu dışında.
quote:Orijinalden alıntı: John Purdewİnat yapmış dokunmayın. Hala konu dışında. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: EredLithui İnat yapmış dokunmayın. Hala konu dışında. Zekanın son versiyonu gitde bak 1 kişi bile yok PSP kısmında
quote:Orijinalden alıntı: SilifkeYogurduquote:Orjinalden alıntı: EredLithui İnat yapmış dokunmayın. Hala konu dışında. Zekanın son versiyonu gitde bak 1 kişi bile yok PSP kısmındaAlıntıları Göster Yukarı
quote:Orijinalden alıntı: SilifkeYogurduupAlıntıları Göster 2--3 dk da bi uplamışın. cvp olmadığına göre bilen yok demek kii
quote:Orijinalden alıntı: Unidad PopularuPAlıntıları Göster eywYoksa sendemi burda takıldın? Yoksa azmime dayanamayıp bu yorgun savaşcıya bir dost elimi uzatmak istedin?
quote:Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş2--3 dk da bi uplamışın. cvp olmadığına göre bilen yok demek kiiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: DeViLThieF 2--3 dk da bi uplamışın. cvp olmadığına göre bilen yok demek kii belki foruma bilen biri girer ve yanıtlar diye
quote:Orijinalden alıntı: SilifkeYogurduquote:Orjinalden alıntı: DeViLThieF 2--3 dk da bi uplamışın. cvp olmadığına göre bilen yok demek kii belki foruma bilen biri girer ve yanıtlar diyeAlıntıları Göster Yukarı
quote:Orijinalden alıntı: batuberlinBi up da benden Alıntıları Göster benimde faydam olsun up hadi bakalım arkadaşa yardım eli uzatın
quote:Orijinalden alıntı: cedric...benimde faydam olsun up hadi bakalım arkadaşa yardım eli uzatın Alıntıları Göster Bi yardım şu gence