Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kısmet olursa yaparız multi:

Ryse, Titanfall, Fifa ama hepimizin durumu aynı plan yapamıyoruz kolay kolay (hanım, çocuklar, yorgunluk, iş, vs...)

Ben zaten çoğunlukla sahur yapmıyorum, geç saatte yiyip öyle yatıyorum. Yarında muhtemelen öyle yaparız. Ramazan geliyor stress bastı şimdiden yalnız
  • Furious_tr kullanıcısına yanıt
    abi ben bünyeyi muhteşem ayarladım, spor yapmayınca rahatsız hissediyorum. geçen ay baktım ipin ucu kaçıyor, başlattım her akşam salata programını :) eve gelir gelmez 30dk aralıksız yüzüyorum (yüzmüyorsam su içinde hareketler falan fıstık) ardından evde salata, 2 kilo hemen verdim zaten. kısmetse 4 daha verip fitlemem lazım. o sebeple şu an da oruç gibi takılıyorum, sıkıntı yok :)
  • Gruba katilmak degilde yapilan planlara katilabiliyormuyuz 21 yasinda bi uye olarak :) gercekten harika bi sohbet ortami var burada insanin 30 yasina gelip evlenesi geliyor :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    Walla Kaan 10 numarasın

Biz o iradeyi gösteremiyoruz malesef, kilo veriyorum, en fazla 1 yıl içinde tekrar eski kiloya dönüyorum. Sıkıntıyı tespit ettim:

"Yemekten zevk almak"

Yemeği doymak için değilde keyif için yiyince bu iş olmuyor. Ben de eskiden spor salonuna gidiyordum, gerçekten alışkanlık yapıyordu. Ama şu anda yaptığım spor; asansör yerine merdiveni kullanmak ve fifa oynamak

Aslında 30+ üstü oyuncular olarak seni takip etmek gerekir, grup koçu olarak bize sportif direktifler vs verirsin

Bir ara vakit bulabilirsek tüm arkadaşlarla yüz yüze görüşüp tanışsak iyi olur sanki, ne dersiniz arkadaşlar.

• Furious_tr kullanıcısına yanıt
    Şahsım adına görüşmeyi çok isterim :) Buluşmayı bu aralar İst.da, Ramazan bayramında İzmir'de yapabiliriz bana uyar

Abi sabah tartıda 500gr daha eksik gördüm kendimi, keyifliyim bugün :) Bakma sen ben de yemekten keyif alanlar kulubündeyim :) Gurme gibiyim valla gezip gezip puan veriyorum, Vedat Milör gibiyim elim ayağım titriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

Walla Kaan 10 numarasın

Biz o iradeyi gösteremiyoruz malesef, kilo veriyorum, en fazla 1 yıl içinde tekrar eski kiloya dönüyorum. Sıkıntıyı tespit ettim:

"Yemekten zevk almak"

Yemeği doymak için değilde keyif için yiyince bu iş olmuyor. Ben de eskiden spor salonuna gidiyordum, gerçekten alışkanlık yapıyordu. Ama şu anda yaptığım spor; asansör yerine merdiveni kullanmak ve fifa oynamak

Aslında 30+ üstü oyuncular olarak seni takip etmek gerekir, grup koçu olarak bize sportif direktifler vs verirsin

Bir ara vakit bulabilirsek tüm arkadaşlarla yüz yüze görüşüp tanışsak iyi olur sanki, ne dersiniz arkadaşlar.

İstanbul içinde olursa katılarabilirim. Şehir dışına çıkmam biraz zor gibi :),,

• Yaw Hakan hocam nerdesin? Kayboldun gittin walla, ne PS4 forumunda ne Xbox'da göremiyoruz seni

Ramazan bayramında ben de İzmire yakın olucam Allah kısmet ederse, ama sınırın öbür tarafında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furious_tr -- 27 Haziran 2014; 10:56:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

Yaw Hakan hocam nerdesin? Kayboldun gittin walla, ne PS4 forumunda ne Xbox'da göremiyoruz seni

Ramazan bayramında ben de İzmire yakın olucam Allah kısmet ederse, ama sınırın öbür tarafında

Sorma yaws uzun zamandır oyun oynamıyorum işler güçler falan sadece RoS oynuyorum :)
  • Arkadaşlar selamlar , tanışma hususu bencede çok iyi olur ama farklı şehirlerden nasıl bir araya geliriz bilemedim :)
    Bu arada ben EBAY'den headset adapter aldım , bakalım çalışacak mı ? Sanırım önce cont. update etmek gerekiyormuş . Akabinde PS için aldığım kulaklığı kullanmayı umuyorum.
  • Arkadaşlar PlayStation bölümünde türk psn oyun fiyatları ile alakalı olarak bir konu acilmistir .Bende 30 yas gurubu bir kardeşimiz olarak rica ediyorum .Neyi oynadigimiz önemli değil bir adim atildi lütfen destek olun kardeşlerimize .Grubunuzda hoş muhabbetler dilerim.Teşekkürler.

• allenprost kullanıcısına yanıt
    Gerekli yerlere mail ve tweet olayını yapmıştım hocam, umarım fiyatlar makul seviyelere iner Türk oyuncularının yararına olur.
    200-250 tl oyun fiyatı nedir el insaf, vergilere sığınılacak herhangi bir yanı yok malesef güncel mevzuatı tam hatırlamasamda %18 üzeri oyunlar için vergi yok ve Ab üzeri çoğu ülkede gümrük birliğinden
    kaynaklı muaf olması gerekiyordu.

En kısa sürede 60 dolar seviyesine iner umarım, kampanyanızı gönülden destekliyorum. @allenprost
  • quote:

Orijinalden alıntı: panama

Arkadaşlar selamlar , tanışma hususu bencede çok iyi olur ama farklı şehirlerden nasıl bir araya geliriz bilemedim :)
    Bu arada ben EBAY'den headset adapter aldım , bakalım çalışacak mı ? Sanırım önce cont. update etmek gerekiyormuş . Akabinde PS için aldığım kulaklığı kullanmayı umuyorum.

Evet icinden cikan kabloyu controllera takip update yapacaksiniz. Stereo heaadset adaptor de takili olacak.
  • biraz gülün bakalım

hocam süper yapmışlar :)
    Önce fark göremedim,

sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Orijinalden alıntı: panama

Arkadaşlar selamlar , tanışma hususu bencede çok iyi olur ama farklı şehirlerden nasıl bir araya geliriz bilemedim :)

Evet icinden cikan kabloyu controllera takip update yapacaksiniz. Stereo heaadset adaptor de takili olacak.

Selamlar hocam, başka bir konuda hdmı spiletter kullandığını gördüm, bende amfideki tek girişi çoklamak için hdmı splitter kullanmaya başladım. Digitürk ,xbox ,ps3 için digitürkte her kanal geçişinde önce yeşil bir ekran oluyor sonra kanala geçiyor
    Muhtemelen sinyal aktarımından ama sizde böyle bir problem var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Listeye benide ekleyin.

Murat-yas 32-m3pHiSto V- 6 yildir evliyim

• Listeye benide ekleyebilirsiniz :)

SinanÇağrı-Yaş31
    GT : CagriBey83
  • Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz

İlk sayfadaki listeyi arkadaş listenize eklerseniz sevinirim. Ramazandan ötürü pek online olamadım ama Titanfall ve fifada çeşitli aksiyonlar yapıyoruz

Anlık yazışmaları genelde whatsapp kısmından yapıyoruz, katılmak isterseniz belirtmeniz yeterli.

Tekrar hoşgeldiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinancagri

Listeye benide ekleyebilirsiniz :)

SinanÇağrı-Yaş31
    GT : CagriBey83

Merhaba, diğer gereken bilgileri de verebilirseniz listeye o şekilde ekleyelim.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.