Şimdi Ara

30+ ULTİMATE TEAM LİGİ (PS4) Turnuva Bitmiştir.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
1
Favori
3.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende fbr21'le oynadığım maçımın özetini yapıyım madem:)
    İlk maç ne olduğunu ve o çalımları nasıl yaptığını düşünürken bir baktım 3-0 oldu ve bitti maç:) 2-3 pozisyon bulsam da sürekli alan daraltmak, çalım yememeyi düşünmekten ileri gidemedim:)))
    Not: Ceza sahasına yaklaştırırsanız ve defansınız ilerde kalırsa golü yediniz say, çünki ceza sahasında çok rahat adam eksiltiyor:)
    İkinci maçsa topa daha fazla hakim olmayı düşünüp, hem çalım yememek hem de oyununu bozmak istedim ama kendi yaptığım hatamdan golü yedim ve yine yenildim:) Yine 2-3 pozisyon bulmama rağmen değerlendiremedim:)
    Turnuvadaki herkes benden çok çok iyi durumda:) E bu da normal tabiki. Ben daha çok yeniyim öyle 4-5 atmayın yahu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mariachiii -- 15 Eylül 2014; 13:35:58 >

• Muhibbi kullanıcısına yanıt
    Skorlarda onu gösteriyor bahtiyar hocam bizim bir yegen var adam orta sahadaki oyuncularin paslasmalari 40in altina inmiyor hep biryerden acik veriyor oyun defansa kapansan bile ister istemez acayip caresiz bırakıyor öyle oynayan kimseyi görmedim ;)

@fb21 hocam valla yayın olursa izlerim super olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mariachiii

Bende fbr21'le oynadığım maçımın özetini yapıyım madem:)
    İlk maç ne olduğunu ve o çalımları nasıl yaptığını düşünürken bir baktım 3-0 oldu ve bitti maç:) 2-3 pozisyon bulsam da sürekli alan daraltmak, çalım yememeyi düşünmekten ileri gidemedim:)))
    Not: Ceza sahasına yaklaştırırsanız ve defansınız ilerde kalırsa golü yediniz say, çünki ceza sahasında çok rahat adam eksiltiyor:)
    İkinci maçsa topa daha fazla hakim olmayı düşünüp, hem çalım yememek hem de oyununu bozmak istedim ama kendi yaptığım hatamdan golü yedim ve yine yenildim:) Yine 2-3 pozisyon bulmama rağmen değerlendiremedim:)
    Turnuvadaki herkes benden çok çok iyi durumda:) E bu da normal tabiki. Ben daha çok yeniyim öyle 4-5 atmayın yahu:)

Rahat ol ya eskiler daha çok yiyor 5,6,7,8 yiyen var

• quote:

Orijinalden alıntı: saintTR1

quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi

quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

@fb21 oynayisini merak ettim hocam video varmı;)

Ben özetleyeyim :))

Yerinde durmuyor, amacın benim gibi gol atmak olursa 6-7 gol yersin amacın gol yememekse berabere kalma şansın var yine benim gibi :))

Alan savunması şart, çok kolay ceza sahasına giriyor, onun yüzünden neuer le küsüz

muhibbi canım kardşeim bende senin gibi ilk maç rakibimi tanımak için 5 gol yedim 2. maçıma atakları savuşturarak geçirdim kara bir bulut gibi çöktü üstüme nere atsam karşı rakip futbolcusu bi ara saydım 11 e 11 mi oynuyoruz diye

çokta mütevazi baksana yok be kardeşim ne alakası var falan

• en kötü ihtimal maç kaydetme var twich olmasada. Akşam fb21 kardeşimle maçım olacak bir aksilik olmazsa kaydedebiliriz
  • çokk 7 yi at sonra ne alakası var de yalnız 2. maçlarımızda övgüye maruz kalmışız demoralize de etmiyor kamçılıyor bizi lig için muhibbi ve ben 1 er puan almayı bildik souçta kolay lokma olmadık ilk maçlarımızı saymassak

• Evet beyler baskan birazdan sahada olacak on olan varsa psn den yazisiriz

Turnuvaya babako ve micoud da dahil oldu , pc ye gecince ekliyecegim katilimcilar listesine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 15 Eylül 2014; 14:25:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

çokk 7 yi at sonra ne alakası var de yalnız 2. maçlarımızda övgüye maruz kalmışız demoralize de etmiyor kamçılıyor bizi lig için muhibbi ve ben 1 er puan almayı bildik souçta kolay lokma olmadık ilk maçlarımızı saymassak

Aynen üstad o bir puan bildiğin 5i bir yerde kadar değerli

• akşam eve gidince takımı kuracağım kısmetse 23:00 den sonra turnuvaya başlayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: system44

en kötü ihtimal maç kaydetme var twich olmasada. Akşam fb21 kardeşimle maçım olacak bir aksilik olmazsa kaydedebiliriz

Tmm hocam senle zaten bi mac daha yapmistik zor ve keyifliydi eminim buda guzel gececektir

• fb21 kullanıcısına yanıt
    aynen aynen güzel maç olur sen formundasın baya
  • quote:

çokk 7 yi at sonra ne alakası var de yalnız 2. maçlarımızda övgüye maruz kalmışız demoralize de etmiyor kamçılıyor bizi lig için muhibbi ve ben 1 er puan almayı bildik souçta kolay lokma olmadık ilk maçlarımızı saymassak

Sagolun arkadaslar yorumlar icinde berabere kaldigim maclar cidden cok zordu keyifliydi dogruya dogru yani ben kendi gordugumu soyluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: system44

aynen aynen güzel maç olur sen formundasın baya

Takimimi saglam kurdum alistim oyuna gece 12 30 da onlinr olurum o zaman yapariz maclari

• fb21 kullanıcısına yanıt
    olur inşaallah
  • Dostlar artık lig maçlarına start verelim ligin heyecanı dahada artsın :) 14 ü güzel bişekilde kapatalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Orijinalden alıntı: uuslu

Selam arkadaşlar,
    başlamadıysanız ben de katılmak isterim ,benim de ilk turnuvam olacak yalnız yardımcı olursunuz nasıl oluyor hangi takımlarla oynayacağız vs :) görüşmek üzere

Ekliyorum kardesim senide , katilimcilarin psn adreslerini ekleyip mac yapmaya baslayabilirsin sende msj atip

Herkesi ekledim gibi dediğim gibi ilk turnuvam olacak takım seçmede kısıt vesaire var mı biraz aydınlatırsanız sevinirim yarım saate falan da online olacağım müsait olan arkadaşlarla oynayabiliriz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Selam arkadaşlar,
    başlamadıysanız ben de katılmak isterim ,benim de ilk turnuvam olacak yalnız yardımcı olursunuz nasıl oluyor hangi takımlarla oynayacağız vs :) görüşmek üzere

Ekliyorum kardesim senide , katilimcilarin psn adreslerini ekleyip mac yapmaya baslayabilirsin sende msj atip

Herkesi ekledim gibi dediğim gibi ilk turnuvam olacak takım seçmede kısıt vesaire var mı biraz aydınlatırsanız sevinirim yarım saate falan da online olacağım müsait olan arkadaşlarla oynayabiliriz..

fut takımına ronaldo messi herkesi alabilirsin kardeşim kısıtlama yok

• bir ayrıntı maçlarda gol attıktan sonra gol sevinçleri yapmıyoruz Arkadaşlar
  • Basgana server engeli

Ea serverlara baglanamiyorum beyler , yarim saate tekrar deneyecem , rakiplere duyurulur..

• quote:

Orijinalden alıntı: babako34

bir ayrıntı maçlarda gol attıktan sonra gol sevinçleri yapmıyoruz Arkadaşlar

Secde sevinci serbest nede olsa hepimiz muslumaniz dimi beyler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.