Üstün kalite elekli tıraş sistemi Dört yöne hareket edebilen tıraş başlığı Geliştirilmiş orta boy düzeltici 3 aşamalı tıraş sistemi Özgün, temizleme ve şarj yuvası Şarjlı ve elektrikli kullanım Şarj süresi: 60 dakika 1 tıraşlık hızlı şarj süresi: 3 dakika Kablosuz kullanım: 50 dakika Ayarlanabilir uzun tüy düzeltici 2 LED mavi ekran şarj göstergesi Güvenlik kilidi Çevre koruyucu piller Smart Logic çip Universal voltaj ayarı Lüks taşıma çantası
2. EL'DİR
Traş bıçağı ve eleğini çıkardım alıcı arkadaş Braun servisinden bunları sıfır olarak alıp kullanır. Kesinlikle sorunsuzdur ve tamir görmemiştir. Traş bıçağı, elek ve 2li temizleme sıvısı fiyatı geçen yaz sorduğumda 60 70 TL civarı idi. Traştan sonra makine temizleme ünitesine konulup burada alkollu bir sıvıyla temizleniyor ve koku bıçağa siniyor traş olurkende bu alkol kokusundan rahatsız oldugum için uzun zamandır kullanmıyordum ayrıca birazda sesli çalışıyor makinenin beğenmediğim yönleri bunlar fakat traş konusunda gercekten cok iyi şu an kullandıklarım philips cool skin ve Gillette fusion power 5li bıçaktan bile çok daha iyi alıyor ama bahsettiğim nedenden dolayı kullanmıyorum. Garantisi bitmiştir. Yanında taşıma çantası, garanti belgesi ve kullanım kılavuzunuda vereceğim. Fiyat 35 TL. izmirden elden teslim ederim şehir dışına ise önce para sonra kargo olur. Başka şekilde teklif etmeyin lutfen
ürün gerçekten çok güzel.. ama ikinci elde bu tür ürünler sıkıntı yaratıyor.. yanlış anlama ama hastalığı filan var.. o yüzden insanlar çekiniyor.. genede hayırlı satışlar dilerim..