Şimdi Ara

30 saniye bakarmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • islemcini sogutucusu temizlenip takilirken o anakarta tutan mandallar kirildi.ustunde sabit durmuyor kasayi oturttugum anda dusuyor. islemci yanacak diye korkuyorum. termal macun alip yapistirsam tutarmi yeni sogutucumu almam gerekecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Termal macunla yapışmaz ki. İşlemci ısınınca macunun sertliği azalır yine akışkan hale geçer.

Yaratıcılığını kullanarak telle vs. bloğu sabitleyebilirsin ama yine de tam baskı yapmayacağı için verimli soğutmaz. En iyisi yeni soğutucu alman.
  • Termal macun yapıştırıcı degilir

Sogutucuyu işlemciye tam olarak temas edecek sekilde tutturabilirsen olur ama sen 50 tl ye al bı soğutucu hem serin olun hem sessiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben cok yanlis anlamisim macun isini telle falan tuttururum baktim yine dusuyo alirim sogutucu saolun arkadaslar

• DijitalArmut kullanıcısına yanıt
    Bunlardan satın alın isterseniz dikkatli takarsanız kırılmazlar.
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lga-775-fan-ayagi-tirnagi-intel-fan-soketi-149354370 daha ucuzları olabilir fazla araştırmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DijitalArmut

islemcini sogutucusu temizlenip takilirken o anakarta tutan mandallar kirildi.ustunde sabit durmuyor kasayi oturttugum anda dusuyor. islemci yanacak diye korkuyorum. termal macun alip yapistirsam tutarmi yeni sogutucumu almam gerekecek?

telle tuttururken dikkat et anakarta zarar verme.
    yeni bir soğutucu alman daha iyi ve daha sessiz olur
  • Cooler Master blizzard t2 mini alabilirsin iyi soğutucudur fiyatına göre.ve sessiz çalışıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hep 19.07 de saate bakiyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • upps karisti.saol o zaman yarin bakayim bilgisayarcilara adam akilli bisey varsa alirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DijitalArmut -- 15 Şubat 2015; 23:17:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.