Şimdi Ara

30 Milyona 512K ADSL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
4.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilader bu bir seymi 512 parası veripte 2048 lik canavar gibi adsl kullananlar var bizim neyimiz eksik....
  • ben de telekomdan biriyle evlensem sorunu çözmüş olabilir miyim acaba:)
  • quote:

yaw birakin mal zihniyet nete acilsin bikac sey ogrenirler belki...

• quote:

Orjinalden alıntı: Amore

quote:

Orjinalden alıntı: makel

benim arkadasşın babası telekominikasyon kurumu başkanı be ...yeni öğrendim

Adam okadar işi arasında senin 30'luk 512'ni mi düşünecek yani...Komik...

o uğraşmaz ama oğlu bi telefonla halleder aslanım...ama bize yakışmaz şimdi

• su adsl fiyatari insani çileden çikariyor....
  • 5 ay sonra...

1 nisanda kotali 512k 29 milyon pek de kotu deil
  • telekom git poposuna konadamlar nasıl üçkağıt yapacaklarını şaşırdılar
    türlü türlü hikayeler çekiyorlar
  • ohaa 512 k mı? yaws o cahil departmana 16 k bile çok. nereye 512 k .onlar o hzıız görünce başları döner. hem ayda max 300-400 mb harcayabilri o zihniyet.en iyisimi ver 2 katı fiyatına 512 k , ama mecburi ver almak istemeyenelrede yaptırımda bulun. halka da %50 indirim yapsınlar kâfi . . .
  • walla 512 gercek kapestisini gostermez hale geldi
  • bu kadar sap insanı toplarsan tt ye böle olur
  • Ekonomimiz neden gelişmiyor ki bu ve bunun gibi binlerce örnek var
  • Bal tutan, parmağını yalar...
  • topic hortlamış...
  • zombiler uyanmış
  • yeni birsey değilki niye şaşırıyorsunuz yıllardır telekom calısanları telefon faturasının yarısını öder yani adamlar paşa gibi maaslarıda türkiye ortalamasının üstünde ne yapıyolar derseniz çay kahve içip mesai dolduruyolar
  • Ayıp beyler ayıp bu kadarda terbiyesizlik olmaz Sizler kendinizi ne sanıyorsunuzda telekom çalışanlarını küçümsüyorsunuz. Ben telekomda çalışıyorum.
    3d max, Photoshop, Delphi, Visual Basic, C, C++, ASP, Perl, Php, Html vb. gibi programlama dillerini biliyorum. 3 adet microsofttan sertifikam var. MCP (Microsoft Certified Professional)
    MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer)
    MCAD (Microsoft Certified Application Developer)
    Ayrıca Network uzmanıyım. Bunları kendimi övmek için kesinlikle yazmıyorum. Burada telekom çalışanları hakkında bu kadar kötüleyici yazılar yazan terbiyesiz insanlar. Aslında insan bile demek istemiyorum. Gereksizce kişileri tanımadan bilmeden yargılayan mahlukları bilgilendirmek amaçlı yazıyorum. Telekomda 70 bin çalışan var. Bu kadar insan içinde hepsinin bilgisayar konusunda bilgili olmasını bekliyemezsiniz. Ama gereken yerlerdede Türkiye nin sayılı bilgisayar uzmanlarının Telekomda olduğunuda unutmamalısınız.
    Ayrıca zombi------ bu kadar sap insanı toplarsan tt ye böle olur ---------- bunlar ve bu gibi laflar söyleyenlere laflarını fazlasıyla iade ediyorum. Laflarını gerektiği şekkilde kendilerinde kullansınlar.
    Bu topicte telekom ve telekom çalışanları adına kötüleyici ve karalayıcı yazı yazanlara

quote:

Orjinalden alıntı: Mein Kampf

ohaa 512 k mı? yaws o cahil departmana 16 k bile çok. nereye 512 k .onlar o hzıız görünce başları döner. hem ayda max 300-400 mb harcayabilri o zihniyet.en iyisimi ver 2 katı fiyatına 512 k , ama mecburi ver almak istemeyenelrede yaptırımda bulun. halka da %50 indirim yapsınlar kâfi . . .

• herhalde telekomda bi taraftan iş yapmayıp örgü ören,lahmacun yiyen, iş bilmez kişilerden haberiniz yok. Kurumunuz yüzünden kepaze oldum be! sen neden bahsediyorsun kablointernet diye kablotv aboneliğini iptal eden bir kuruluştan ne beklenir tez zamanda üç otuz paraya satılmanız dileğimdir. bende sana iade ediyorum hakaretlerini,hadi bakalım.
    telekom özelleşsin ilk iş başvurusu yapacak olan benim be, şu an dönen torpil yüzünden elektronik haberleşme mezunu olmama rağmen iş başvurusu bile yapamıyorum. Hep iş bilmez kayırma elemanlar sizde,yeter be delirttiniz beni

• O kadar sertifikanız var , bilginiz var da Telekom'da ne işiniz var merak ettim doğrusu. Özel sektörde iş bulamayan soluğu telekomda alıyor. İşini bilmeyenlerin çoğunlukta olduğunu düşünüyorum .Bunca senedir önemli zihniyet değişiklikleri gerçekleşmemişse bu Küçük beyinler kişileri, Orta beyinler olayları dediğiniz insanların orada fazla adet bulunmasından olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 27 Mart 2005, 20:08:54 >
  • Dünyanın hiçbir yerinde sıfır hatayla iş yapan bir kurumu yoktur . yüzbine yakın kabla tv abonesi içinde bir kaç hata yapılması kadar doğal birşey yoktur (tabiki sen foruma kablotv iptali diye yazmadıysan) Sen ve senin gibi zihniyetlere telekomu savunacak değilim. Teknoloji ve hizmet açısından Dünya sıralamasında TÜRK TELEKOM un kaçıncı sırada olduğuna biraz araştırarak bak istersen. Sizin aklınıza zaten telekom diyince telefon ve adsl gelir. Telekomun sunduğu diğer hizmetleri kimse görmez. (data,transmisyon,uydu,ısdn prı,brı,centrex) bunlar sadece küçük bir bölümü. Bunları bilen zaten anlar bu kurumun ve çalışanlarının türk halkı için ne gibihizmetler sunduğunu. Anlamak istemeyenlere ve sana ise söylediklerim az bile
    quote:

Orjinalden alıntı: engink

herhalde telekomda bi taraftan iş yapmayıp örgü ören,lahmacun yiyen, iş bilmez kişilerden haberiniz yok. Kurumunuz yüzünden kepaze oldum be! sen neden bahsediyorsun kablointernet diye kablotv aboneliğini iptal eden bir kuruluştan ne beklenir tez zamanda üç otuz paraya satılmanız dileğimdir. bende sana iade ediyorum hakaretlerini,hadi bakalım.
    telekom özelleşsin ilk iş başvurusu yapacak olan benim be, şu an dönen torpil yüzünden elektronik haberleşme mezunu olmama rağmen iş başvurusu bile yapamıyorum. Hep iş bilmez kayırma elemanlar sizde,yeter be delirttiniz beni

• Benim yanlızca Telekom da çalıştğımı nereden çıkartıyorsunuz Ayrıca telekomda işini bilmeyen insanlar çalışmış olsaydı ne bu kurum ayakta durabilirdi nede milyonlarca insana hizmet verilebilirdi. Ben TÜRK TELEKOM da çalıştığım için gayet memnunum. Telekom bunca senedir tahmin edemiyeceğinizden büyük gelişme katetmiştir. Daha öncede söylediğim gibi telekomu yanlızca adsl ve telefon olarak görmeyin.
    quote:

Orjinalden alıntı: bwhiteshark

O kadar sertifikanız var , bilginiz var da Telekom'da ne işiniz var merak ettim doğrusu. Özel sektörde iş bulamayan soluğu telekomda alıyor. İşini bilmeyenlerin çoğunlukta olduğunu düşünüyorum .Bunca senedir önemli zihniyet değişiklikleri gerçekleşmemişse bu Küçük beyinler kişileri, Orta beyinler olayları dediğiniz insanların orada fazla adet bulunmasından olsa gerek.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.