Şimdi Ara

30 Kilo Verdikten Öncesi-Sonrasi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
6.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler düşmek değil kalmak önemli, kilo vermek ilk 2 hafta dışında zor bir olgu değil.Hedefe ulaştktan sonraki kısım zor olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trouble48

85e kadar devam hocam. 85 e inince nasıl olurum sizce

boy kaç hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lonewolf61 kullanıcısına yanıt
    1.85 hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: RhAimsTeryy123

Hocam bende 1.68 boyla 94 kiloydum. En zirve kilom oydu. Sonra bende haftanın 6 günü spor yapmaya beslenmeme dikkat ettim ve 1 yıl içersinde 42 kilo verdim. 52 lere kadar düştüm. Zayıflama hastalığı olmuştu. Kendimi hala kilolu hissediyordum. Sonra fotoğraflara baktıkça çok zayıf olduğumu anladım ve suan 60 kiloyum. Allaha şükür bir hastalık olmadı. Aynen devam edin ama belirli bir sınırınız olsun. Ben verdikçe vermek istedim.

Hocam super olmussun bnde 3 hafta once 110la basladım 101e dustm suan boy 175 ,sen kac ayda verdın bnmde gedef 65

• quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

Orijinalden alıntı: RhAimsTeryy123

Hocam bende 1.68 boyla 94 kiloydum. En zirve kilom oydu. Sonra bende haftanın 6 günü spor yapmaya beslenmeme dikkat ettim ve 1 yıl içersinde 42 kilo verdim. 52 lere kadar düştüm. Zayıflama hastalığı olmuştu. Kendimi hala kilolu hissediyordum. Sonra fotoğraflara baktıkça çok zayıf olduğumu anladım ve suan 60 kiloyum. Allaha şükür bir hastalık olmadı. Aynen devam edin ama belirli bir sınırınız olsun. Ben verdikçe vermek istedim.

Hocam super olmussun bnde 3 hafta once 110la basladım 101e dustm suan boy 175 ,sen kac ayda verdın bnmde gedef 65

6 7 ayda sanırım

• gayet vermişsin devam kilo
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.