Şimdi Ara

%30 Kahve İndirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kahve fiyatları almış başını gitmişken aralığa özel %30 indirimi olan iyi bir kahveci buldum. Çevremde deneyenler varmış. Kahvelerinin yanında sıcak çikolata, salep ve chai tea lattelerininde çok iyi olduğunu söylediler. İndirim bitmeden stok yapmak iyi olabilir.




    www.ozekahve.com.tr
    Fırsat Ürünleri & İndirimli Kahve Çeşitleri | Oze Kahve
    https://www.ozekahve.com.tr/kategori/firsatlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntertr00 -- 21 Aralık 2022; 17:27:47 >



  • Ankara'da yaşayan biri olarak yerinde tatma fırsatı bulduğum bir kahveydi benim için. Google ve pazaryeri yorumları da mükemmel olan bu kahveyi kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Maalesef diğer markalar kahveye zam yaparken oze hem son zammı yansıtmadı hem de şu an indirimde. Bu yazdıklarıma reklam diyecek olan arkadaşların önce markayı sonra da diğer markalarla olan fiyat karşılaştırmasını araştırarak bakmalarını tavsiye ederim.


    Genelde aromalı Türk kahvelerini ve filtre kahveleri sevmem. Sade severim ama bu markanın aromaları da hoşuma gitti. Yoğun bir şekilde tüketmesem de aromalı ürünlerini de deneyimlemeyi seviyorum. Fiyatlar böyleyken kesinlikle stok yapılmasını tavsiye ederim.


    Siteye bakarken şöyle bir şey buldum: https://www.ozekahve.com.tr/urun/4lu-firsat kahvelerin yanında bu fiyata bu ürün setini de kaçırmamanızı tavsiye ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Atik -- 21 Aralık 2022; 17:21:7 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.