Şimdi Ara

%30 indirimde alıcam nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

%25 indirimle 2242 tl
    %30 indirimle 2093 tl

bütün parçalarını değerlendirin lütfen arkadaşlar

• Bence an anakart düşük kalmış o sisteme.Ön usb 3 portlarını bile kullanamazsın.Ayrıca cpunun yanına soğutucu almazsan işitme duyunu kaybetmeyi istersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 25 Temmuz 2013; 18:06:58 >
  • _UltrAslan1905_ kullanıcısına yanıt
    Kasayı coler master 600 watt yapıp cepte kalan 100 tl ile sogutucu alabılırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 25 Temmuz 2013; 18:06:12 >
  • %30 indirim olursa 2000tl ye çok daha iyi sistemler çıkarır arkadaşlar o monitöre o kadar para vermek çok gereksiz
  • Zaten forumda 212x yada evo dan baska sogutucu onerılmıyor hava sogutma olarak.)
  • OC yapmayacağım soğutucu tavsiyenizi anlamadım.Monitör olarak fps oyunlarında rahat ettirecek bir monitör seçtim.
    Ana kart düşük kaldıysa tavsiyeniz nedir arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _UltrAslan1905_

OC yapmayacağım soğutucu tavsiyenizi anlamadım.Monitör olarak fps oyunlarında rahat ettirecek bir monitör seçtim.

23.6" dijital çıkışlı bir monitör
    http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/aoc-e2450swdak-236-e2450swdak-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64856
    o kadar para verilmez ustteki bile pahalı bende 21.5" monitörler gayet yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

quote:

OC yapmayacağım soğutucu tavsiyenizi anlamadım.Monitör olarak fps oyunlarında rahat ettirecek bir monitör seçtim.

23.6" dijital çıkışlı bir monitör
    http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/aoc-e2450swdak-236-e2450swdak-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64856
    o kadar para verilmez ustteki bile pahalı bende 21.5" monitörler gayet yeterli

Tavsiyeniz için teşekkürler ancak monitör olarak ms ye dikkat ediyorum ayrıca bocekgrafik'in önerdiği monitörlerden bir tanesidir.
    Ana kart olarak neyi tavsiye eder siniz?

sizin paranız siz bilirsiniz ama 2ms ve 5ms arasındaki fark için o kadar para verilmez kısıp ekran kartına yatırmak daha mantıklıdır bence anakart olarak 990x chipsetli gigabyte veya msi modellere bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-m5a97-r20-m5a97-r20-amd-970sb950-am3+-ddr3-2133mhz-%28oc%29-usb-30-sata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62235

ana karta o kadar para vermişken 990xa almak daha iyi olmaz mı?
  • quote:

stok fan özellikle amd nin çok sesli çalıştığı için arkadaşlar cpu soğutucusu önerdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DuffyDuck205 -- 25 Temmuz 2013; 18:27:27 >
  • ASUS M5A97 R2.0 --- MSI 990XA-GD55 --- GIGABYTE 990XA-UD3

üçünden hangisi daha iyi?
    OC yapmayacağım için ona göre tavsiye lütfen.
  • quote:

ASUS M5A97 R2.0 --- MSI 990XA-GD55 --- GIGABYTE 990XA-UD3

üçünden hangisi daha iyi?
    OC yapmayacağım için ona göre tavsiye lütfen.

msi gd55
    Oc yapmayacam demıstınız.
    Msı ile gıgabıtın oc potansıyelı daha ıyı gıbı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

Oc yapmayacam demıstınız.

msi +1 oldu.
    evet oc yapmayacağım ne oldu ki?
    990xa ud3 demıstınız bende oc yapmayacam dedıgınız ıcın asusu onerdım.
  • GIGABYTE 970A-UD3 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART

bu anakart yeterde artar bnde alıcam bundan bide monitöre bu kadar para vermeyin kardeşim biraz kısarak işlemci soğutucusu alın daha performans alırsınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.