Şimdi Ara

30 inch üstü 2k monitör önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Genellikle singleplayer oyunlar oynuyorum. Şu an elimde Gigabyte G24F 2 monitörü var 24inch fakat bunun boyutu biraz da mesafe olmasından dolayı küçük gelmeye başladı(bilgisayarı konsol gibi kullanıyorum diyebilirim.).O yüzden

-30 inch üstü

-Maksimum 2K

-144 Hertz üstü

-Curved

Bir monitör arayışım var. Monster Aryond A32 V2 hoşuma gitti açıkçası ama çok fazla inceleme yok hakkında. Bütçe olarak da maksimum 12 k ayırabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiye kadar arıza yapan olmadı üstelik herkes çok memnun.

Hatta haftasonu bazen benim evimde gaming turnuvaları yaparız arkadaşlarla, 5 adet bilgisayar için monitör arayışına girdiğimde IT danışmanımız zorlayarak 4 adet bu monitörden aldırdı.

Kendim için de Asus Rog PG32UCDP modeli olan WOled monitör aldım ama aradaki fiyat farkı konusundan olayı değerlendirirseniz emin olun 5 katlık bir fark yok.

www.vatanbilgisayar.com
    SAMSUNG 32" ODYSSEY G5 1Ms 180Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-32-odyssey-g5-1ms-180hz-qhd-ips-gaming-monitor.html

Edit: Curved istenmiş farketmedim kusura bakmayın, bu panel düz panellerden yani Curved değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 11 Eylül 2025; 22:3:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Podgoritsa kullanıcısına yanıt

hocam teşekkür ederim ama curved bakıyorum dediğim gibi.Bu arada bu samsung'un modelini kullanan arkadaşlarım var gayet memnunlar.

Dell Alienware AW3225DM

şu monitörü düşünüyorum ya da monster'ın o modelini ne düşünürsünüz bunun hakkında.(%100 oyun için alıyorum bu arada)

• Ben de aynı bu konu hakkında başlık açacaktim. Ben 2.1 hdmi olan bi monitör istiyorum ve senin bu baktığın dell alienware aw3225dm de istediğim özellikler var. Türkçe bi inceleme yapan da bulamadım. Aldın mı acaba ve ya ne almayı planlıyorsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Anakart: Gigabyte Z170x Gaming 3 - Kasa: Coolermaster Masterbox 5 white - Ram: Corsair 2x8 3200 mhz - Harddisk: Seagate Barracuda 2 tb - SSD: Samsung 850 EVO 250 GB - 1. Ekran: Viewsonic VX2778 27" 2. Ekran: BenQ G2220HDA 21.5" - Ekran Kartı: Asus Strix GTX 1070 - İşlemci: i7 6700k - İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper 212 Evo - PSU: Evga GQ 750W Gold
  • 34" düşünürmüsün hocam.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.