Şimdi Ara

30 host kapasiteli linux server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 30 hostu kaldıracak linux server kurmamız gerekiyor serverlerin hızlı olmasını(o kadar hızlı değil)
    istiyorum.tabi ben hiç linux bilimyorum acaca linuxun hangi sürümünü kuıllansam ve ne özellikte kaç tane pc alsam birde şu domain olayı nasıl olacak şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oocoo -- 12 Nisan 2009; 18:47:06 >

• Detaylandırırsanız iyi olur.
  • Linux bilmiyorsaniz nasil olacak?
  • arkadaşlar aslında 30 olacağını pek sanmıyorum 20 geçmez kendi ofisimize server kurup web sitelerimizi kendi
    serverimizde yayınlayacağız linux öğrenmek ne kadar vakit alır?
  • Az zamanda olmaz.Host alsanız daha ucuz ve daha güvenli olur.
    Farklı alan adlarını aynı hesaba yönlendirebilirsiniz.
    Misal http://byethost.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: sse

Az zamanda olmaz.Host alsanız daha ucuz ve daha güvenli olur.
    Farklı alan adlarını aynı hesaba yönlendirebilirsiniz.
    Misal http://byethost.com/

ben bu linuxu öğrenmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oocoo -- 14 Nisan 2009; 21:17:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigdream
    ben bu linuxu öğrenmek istiyorum

Linux öğrenecek birinin inatçı olması, önemli bir artı puandır. Zira linux'ün keşfedilecek ve öğrenilecek pek çok yanı var. İşe kurulum ve başlangıç ayarlarının yapılmasıyla başlayabilirsin. Linux ile disk bölümleme, biçimlendirme, dosya/dizin sistemlerinin yapısı ve kullanıcı hesaplarının yönetilmesi konuları zaten bir kaç ayını rahatça harcar. Kaynak internet'te ve özellikle google'da bolca mevcut. Birkaç ay sonra görüşürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penguin -- 14 Nisan 2009; 22:17:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.