Şimdi Ara

30. evren rekoru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ozbayram

3 gd basıp gönderdim. 4 de filo kaldirdim kotam doldu. sabah atıyım. açıksası iyi yükselmişler. ben saldıracak adam bulamıyorum valla. herkes on ve acayip savunma basmış. dün mecbur kalıp 25 roket 15 hafif lazerli adama daldım. aldığım maden ise 10-12 k bişey. birde ha düştü

koordinat senin ne ile basliyor :)

ben 3:300 lerdeyim ve cevremde baya mal var :)

ama savunmada basmislar tabi :)

ben bile kendi capimla :)

12ha+9aa+10kn ile bişeler yapmaya basladim :)

2 tanede som bastım :)
  • 2:393:7 deyim ben bendede 64 ha 11 aa 30 kn 7-8 bn var. orda cöp çoksa söm atıyım bi söm attım 57 alanlı çıktı . akşama kru basmaya başlıyom ama deut sıkıntım var.
  • çok ıyıymıssın yaw :))

valla etrafda çöp goruyorum ama istersen gel bak ondan sonra karar ver :)
  • ne iyisi dostum 3 gündür yerimde sayıyorum. kime filo gönderdiysem onum diyo artık çöpcülüğe başladım çöpler onum diyemiyo bu arada 3:300 lere baktım. heryer çöp dolu. ama benim olduğum yerdede iyi çöp var. zaten yavaş gidiyo bu gd ler. modifiye apmak lazım

• quote:

ne iyisi dostum 3 gündür yerimde sayıyorum. kime filo gönderdiysem onum diyo artık çöpcülüğe başladım çöpler onum diyemiyo bu arada 3:300 lere baktım. heryer çöp dolu. ama benim olduğum yerdede iyi çöp var. zaten yavaş gidiyo bu gd ler. modifiye apmak lazım

o lanet olası GD ler hep yavas :)

ben 22. evrende de oynuyorum ; ordada cok yavaslar :)

bu arada suna kac saatte varıyor gd ler

• Savasi saldiran taraf kazandi!
    Ele geçiriyor
    39541 Metal, 21421 Kristal ve 4839 Deuterium

Saldiran taraf toplam 36000 ünite kaybetti.
    Savunan taraf toplam 183000 ünite kaybetti.
    Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 24300 Metal ve 13200 Kristal.

buda benim ufak bi savaş. sırf kıllığına saldırdım. filo yerde 4 saat bekletilirmi çöpüde topladım tabi. şimdi gene saldırıyom. ondan 4 gd lik çöp çıkacak

• quote:

Savasi saldiran taraf kazandi!
    Ele geçiriyor
    39541 Metal, 21421 Kristal ve 4839 Deuterium

Saldiran taraf toplam 36000 ünite kaybetti.
    Savunan taraf toplam 183000 ünite kaybetti.
    Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 24300 Metal ve 13200 Kristal.

buda benim ufak bi savaş. sırf kıllığına saldırdım. filo yerde 4 saat bekletilirmi çöpüde topladım tabi. şimdi gene saldırıyom. ondan 4 gd lik çöp çıkacak

• Savasi saldiran taraf kazandi!
    Ele geçiriyor
    9957 Metal, 11365 Kristal ve 2266 Deuterium

Saldiran taraf toplam 8000 ünite kaybetti.
    Savunan taraf toplam 322000 ünite kaybetti.
    Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 67500 Metal ve 31500 Kristal

savunma yokken yerde filo bırakılırmı 3 gd lik çöp çıkacaktı. saldırıken adamın gdler indi yere
  • Varmı 30 da 4. galaksiden iss yapalim birlikte
  • dünde birinin 864 k lık filosunu indirdik. harabeyi başkası aldı dostum ben 2. galaksideyim. ama 4 e söm attım 45 alanlı çıktı şimdilik orda bekletiyorum. ama oraya filo gönderemem göndersemde vuracak adam yok heryer yemyeşil
  • quote:

dünde birinin 864 k lık filosunu indirdik. harabeyi başkası aldı dostum ben 2. galaksideyim. ama 4 e söm attım 45 alanlı çıktı şimdilik orda bekletiyorum. ama oraya filo gönderemem göndersemde vuracak adam yok heryer yemyeşil

kaçıncı sıradasın

• 12. idim pusuya geldik. 25 kru gitti adamlara ay çıktı şimdi 34. yüm.
  • hmm kotu olmuş ya neyse toparlarsin yakinda sen şu 4 e gelde temizlenecek adam çok bi iss yapak senle

177. yim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malâyani -- 15 Ağustos 2006; 1:54:17 >
  • 4 e geldim ama filoyu göndermedim. çünkü heryer yemyeşil şimdide gönderecek filo kalmadı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.