Şimdi Ara

*** 30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü *** (408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.331
Cevap
38
Favori
401.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qmandan

oha bu kadarmı iplenmez bir insan

Arada kaciriyorlar:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

oha bu kadarmı iplenmez bir insan

yok canım olur mu öyle şey :D bende başlarda böyle düşünüyordum ama
    arkadaşın dediği gibi yaşlılıktan arada kaçırıyoruz :))))
  • Dün akşam o kadar uğraştım ama bir tane key düşmedi. Ama tesellim 2 adet sağlam leg düşürdüm) Bence mp yi yükseltmek kesinlikle leg kalitesini etkiliyor...
  • quote:

vay dedeler neler yapıyorsunuz ne var ne yok bakalım

Arada görmemişiz gerçekten, kusura bakma benimde en sevmediğim durum ama tamamen görmeyişimizden. Ben bugün cevap vereyim, uyuya kalmışım ve işe geç kaldım. Diablonun yüzünden gece 01:30 a kadar uber partisi yaparsan böyle olur. Neyseki Magdadanda akldım organı, söktüm aldım gözünü. Bi Ghomun yada raganotun dişi kaldı oda azı dişiymiş bir türlü sökemedim. Şimdilik bol bol jelibon veriyorum yesin dişi çürüsün kendi düşecek 70 level bir arkadaş vardı barasg gibi niki tam hatırlayamadım. Ama çok güzel kestik çıktık mp6 da. Gargarans#2197 ve fttopbas arkadaslarada teşekkür ederim. Gerçi gargarans ile ben biraz kıbleyi şaşırdık arkadaşlar bizi bol bol rearkarne etti :) yaş geçti tabi artık bi gözümüz toprağa bakıyor, dinlendik işte az biraz

Ama ne leg düştü nede para eden bişey, genelde millet o düştü bu düştü diyo ben totemsiz kaldım o yüzdenmidir nedir anlamadım. Moz dün kendini meşgul ayarlamıssın "bi totem isteyemedim senden buz gibi soğudu legler benden"

Hayırlı Cumalar herkese.

odinmyth#1816

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazerci -- 16 Kasım 2012; 10:22:03 >

• dun totemer moz 'suz kendim bi oyun yapptım
    warrior set düştü
    Moz olmayınca daha güzel item düşüyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemistad

dun totemer moz 'suz kendim bi oyun yapptım
    warrior set düştü

Wuuu çok sert moz dan açıklama bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazerci

quote:

Arada görmemişiz gerçekten, kusura bakma benimde en sevmediğim durum ama tamamen görmeyişimizden. Ben bugün cevap vereyim, uyuya kalmışım ve işe geç kaldım. Diablonun yüzünden gece 01:30 a kadar uber partisi yaparsan böyle olur. Neyseki Magdadanda akldım organı, söktüm aldım gözünü. Bi Ghomun yada raganotun dişi kaldı oda azı dişiymiş bir türlü sökemedim. Şimdilik bol bol jelibon veriyorum yesin dişi çürüsün kendi düşecek 70 level bir arkadaş vardı barasg gibi niki tam hatırlayamadım. Ama çok güzel kestik çıktık mp6 da. Gargarans#2197 ve fttopbas arkadaslarada teşekkür ederim. Gerçi gargarans ile ben biraz kıbleyi şaşırdık arkadaşlar bizi bol bol rearkarne etti :) yaş geçti tabi artık bi gözümüz toprağa bakıyor, dinlendik işte az biraz

Ama ne leg düştü nede para eden bişey, genelde millet o düştü bu düştü diyo ben totemsiz kaldım o yüzdenmidir nedir anlamadım. Moz dün kendini meşgul ayarlamıssın "bi totem isteyemedim senden buz gibi soğudu legler benden"

Hayırlı Cumalar herkese.

odinmyth#1816

• quote:

Bizde dün mp7 de girdik, kulle bizi küle çevirdi. Ölmüyor canı %10 kaldı bu seferde enrage oldu, yatırdı bizi bir makine bu yüzden heba oldu çıktık 5 kurduk bu seferde, 2 arkadaş oyundan koptu bi dahada gelemedi boylecek 2 makinede heba oldu
    Bahtsız Bedevi Kutup ayısıyla tanıştı

odinmyth#1816

hatta ivana sert ... evet moz nerdesin ???

• quote:

quote:

Hayırlı Cumalar herkese.

odinmyth#1816

Ben sana dedim abi o saate kalırsan 6:00 da kalkamazsın tabi :)

Dün güzel oldu sonunda Ghom'dan diş düştü de ilk yüzüğümü yaptım, gerçi çok kötü bi yüzük oldu yancıya verdim. Ama 3 portalda 3 parça düştü, şimdi bi Ghom daha yaparsam bir yüzük daha yapabilirim :)

Barasn'di galiba nicki arkadaşın, gerçekten bize iş bırakmadı. Forumdansa teşekkür ediyorum tekrar.

• hemen yazın tam ismini akşama o arkadaşla bir über atalım tek organ kaldı bir yüzükde biz yapalım be ya :(((
    millet yancılara dağıtıyor biz hala kendimize takamadık (gerçek hayatıma ne çok benzedi bu durum ... alla alla nasıl bir tesadüftür bu) :)))))))))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

hemen yazın tam ismini akşama o arkadaşla bir über atalım tek organ kaldı bir yüzükde biz yapalım be ya :(((
    millet yancılara dağıtıyor biz hala kendimize takamadık (gerçek hayatıma ne çok benzedi bu durum ... alla alla nasıl bir tesadüftür bu) :)))))))))))))))

buyur abi kimlik bilgileri aşağıda :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/barasn-1194/hero/12676662
  • quote:

Orijinalden alıntı: therar

quote:

hemen yazın tam ismini akşama o arkadaşla bir über atalım tek organ kaldı bir yüzükde biz yapalım be ya :(((

eyvallah sağolasın :))

• quote:

Bülent akşama bilgisayarını hazırla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: therar

quote:

344000 dps , hayal gibi

• :)))))))) inşallah bir aksilik ya da program çıkmazsa akşama über doğramacaaaaa
  • quote:

:)))))))) inşallah bir aksilik ya da program çıkmazsa akşama über doğramacaaaaa

Dograyin dograyin, darisi benim basima az gucleneyimde tabi az biraz abarti oldu baya bi guclenmem lazim.. Hellfire ring daha uzak bana

• ben bir güçleneyim melek kanadı alıp her ihtiyacı olanın yardımına koşacammm :D
  • quote:

Moz totem motem hikaye senin çocukda var bisey partiye benide alın akşam sağlam girecek arkadaş bulamıyorum. MP7 açmış arkadaş vur Allah vur vur Allah vur, yok enrage oldu yedi bizi. Hellfire yapalım diye, key peşinde kosmakdan otomatige bagladık, 5nv yap warden ara. Cık gir 5 nv yap ara wardeni. Portala gir sıfır çek moralin bozulsun uykun kaçsın
    Birde kesiyorsun uberi tek terk atıyo sen böyle aç kedi gibi bekliyosun o legeng itemin sesi gelmiyo, en ufak değişik sesde haa h düştü moduna giriyosun yok. 3 rare item 20 tane mavi item bu jkadar, diriltip bi daha kesesim geliyo, otopsi yapıcam bi dahakine organını kendim çıkartıcam mendeburun.

Töbe de töne , Çarpılırsın yamuk yumuk yuvarlanırsın sonra.

Arkadaş MP7 nedir ya Şeyine güvenen borozancı başı siz borozancımısınız yok ee neden MP7 de girdiniz. Çekim mi size sıra daya.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemistad

dun totemer moz 'suz kendim bi oyun yapptım
    warrior set düştü

Bakıyorum benim yokluğumda ağzı olan konuşuyor. Bu alemde dost ve arkadaşlarımza bir tevecühümüz varlığımız yeter biz gönüllere totem yapıyoruz yapıyoruz ki düşüyor değilmi düşmedi mi bu da yalan he..!!
  • 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.