Şimdi Ara

30 bin boş bir sıralamamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son sene çalışanlardanım tmciyim 30 bin civarlarında gelecek büyük ihtimal lys sonucum gercekten 30 bin sıralama ile alan bir bölüm okunmazmı boşunamı okumuş oluruz illa ankara hukuğamı gitmemiz gerekir insani şartlar altında yaşayıp hayat kurmak için ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikltisat düşünüyorsan marmara ingilizce iktisata gelebilirsin .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • insani şartlar ne şimdi onu sormak lazım herkese değişir çünkü bunun cevabı, 3 bin lira mi 5 bin lira mi 10 bin lira mi hedefin ne?

Tmyle ilgili bilgim yok sıralamalarla falan ancak geçen sene bütün sene mf çalışıp mfde başaramadı diye edebiyata da girip 19 bin olup sakarya hukuk yazan bir arkadaşım var, edebiyata hiç çalışmadan sadece matematikle 19 bin olabiliyorsa 30 bin olan tmde mesleğinden çok muthiş hayat standartları beklememeli diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 11 Haziran 2017; 17:56:37 >
  • Hayat standartı üniversiteye bağlı değildir. Başka söze gerek yok.

• Up.

• Benimde o takılıyor kafama bugün 31-32 soru işaretledim mesela yazları forumda atıyolar sonuç belgesi adam matematikten 60 net çıkartmış öylesine giriyor edebiyata sallıyor 30-35 edebiyatla 10k tm sıralaması yapıyor durum böyle olunca kendimi sorguluyorum bende

• Sorunsuz Genç kullanıcısına yanıt
    Hocam tamamda ankara hukuktan mezun olan adamla dandik hukuk okuyan adam aynımı şartlar altında yaşar bakın kesinlikle sıralama=para değil ama doğru orantılı diyebilirz bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• yoo gayette güzel bir sıralama. ayrıca hayat üniye bağlı değildir.
  • Başka fikri olan

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSlashh

Hocam tamamda ankara hukuktan mezun olan adamla dandik hukuk okuyan adam aynımı şartlar altında yaşar bakın kesinlikle sıralama=para değil ama doğru orantılı diyebilirz bence

Ters veya doğru değil direk para kazanmakla okumanın alakası yok. Zeki insanlar, ihtiyaçları görenler para kazanır. Ortalama bir okuldan mezun olup çalışırsanız hakim veya savcı olabilirsiniz. Her yıl binlerce mezun veriliyor. Artık hayata atılmamız lazım. Ben mezuna kalmıştım ve çok pişman oldum. Bu yıl pek iyi geçmedi ama gideceğim direk.

• Sen daha başarılı bi avukat olursan ilk 10k sı 30k sı felan farketmez ki
  • Sorunsuz Genç kullanıcısına yanıt
    Bende bundan korkuyorum işte formdan düşüp mezuna kalırsam herşeyi bırakıp iyice dibe vurmaktan

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSlashh

Bende bundan korkuyorum işte formdan düşüp mezuna kalırsam herşeyi bırakıp iyice dibe vurmaktan

Bence kalma ve üniversite çalışmalarına ağırlık ver. Gözü açık biri ol, fırsatları yakalamaya bak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.