Şimdi Ara

30-450 Tl arası ikinci el

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Whatsapp, Tango, Viber, İnstagram benzeri uygulamaları kaldırcak. Şık,sarjı en az 1 gün gidecek ne önerirsiniz ? kafamda Xperia tipo, Iphone 3gs, Htc One V var.

• ikinci el alma. Alan insanlar zamaninda buyuk paralar verdikleri icin simdi sifir fiyatlarindan bile pahaliya satiyorlar onlarda kendilerince hakli az daha para biriktir sifir al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 1gb ramli bir telefon almaniz dediklerinizi rahatca yapabilmeniz icin sart.

• öyle bir şansım yok ne yazık ki ayın 24 ünde kıbrısa gidicem orada kullanmak için alcakdım.
  • Spot i8160 ace 2 bak. 400-450 arasi fiyati var sanalpazara bakarsan. 768 mb ram o uygulamalarda uzmez sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: salvatore1709

Spot i8160 ace 2 bak. 400-450 arasi fiyati var sanalpazara bakarsan. 768 mb ram o uygulamalarda uzmez sanirim.

280 liraya tipo var bi tane temiz sadece viber ve whatsapp kurcam kurtarmaz mı beni ?
  • Valla ben ramden cok cektim. 384mb ram olanlar cok kasiyor tekini bile kullanirken. Arka planda aciliyor kapaniyor sapitiyor. 512mb ram sanirim o telefon. Net bir cvp veremiyorum. Ace 2ye bak sen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • samsung hiç sevmiyorum hocam ekranı falan çok kötü oluyor neyse artık gidip bakıcam içime sineni alırım.
  • Replika al bence 2. elinde suyu çıktı artık

• replika ala demişinde sen aldın mı kardeşim bi bilgilerini paylas aldıysan nerden 1. sınıf s4 replika alabiliriz
  • l520 alabilirsin ikinci el olmadi 3gs al
  • 3gs bulamıyorum temiz hep çatlak vuruk kırık cihazlar var
  • L520 2. El alın hocam. Gayet güzel bir telefon .
  • htc 8s güzelmiş ama param yetmiyor malesef
  • Replika Galaxy S4 mini al.kocaman ekranı ile tüm uygulamalar senin elinde...450 TL fiyatı var çift çekirdek...

Al videosu burda..
    http://www.youtube.com/watch?v=Dorsm9rt-Ao

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iletisimnet -- 14 Eylül 2013; 23:38:30 >
  • Kıbrısta daha ucuza bulamaz mısınız gidince ordan alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimalle 3gs alcam temiz bulmaya çalışıyorum arıyorum şuan birkaç tane buldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.