Bildirim
30-450 Tl arası ikinci el
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ikinci el alma. Alan insanlar zamaninda buyuk paralar verdikleri icin simdi sifir fiyatlarindan bile pahaliya satiyorlar onlarda kendilerince hakli az daha para biriktir sifir al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En az 1gb ramli bir telefon almaniz dediklerinizi rahatca yapabilmeniz icin sart.
öyle bir şansım yok ne yazık ki ayın 24 ünde kıbrısa gidicem orada kullanmak için alcakdım. -
Spot i8160 ace 2 bak. 400-450 arasi fiyati var sanalpazara bakarsan. 768 mb ram o uygulamalarda uzmez sanirim.
quote:
Orijinalden alıntı: salvatore1709
Spot i8160 ace 2 bak. 400-450 arasi fiyati var sanalpazara bakarsan. 768 mb ram o uygulamalarda uzmez sanirim.
280 liraya tipo var bi tane temiz sadece viber ve whatsapp kurcam kurtarmaz mı beni ? -
Valla ben ramden cok cektim. 384mb ram olanlar cok kasiyor tekini bile kullanirken. Arka planda aciliyor kapaniyor sapitiyor. 512mb ram sanirim o telefon. Net bir cvp veremiyorum. Ace 2ye bak sen.
samsung hiç sevmiyorum hocam ekranı falan çok kötü oluyor neyse artık gidip bakıcam içime sineni alırım. -
Replika al bence 2. elinde suyu çıktı artık
replika ala demişinde sen aldın mı kardeşim bi bilgilerini paylas aldıysan nerden 1. sınıf s4 replika alabiliriz -
l520 alabilirsin ikinci el olmadi 3gs al -
3gs bulamıyorum temiz hep çatlak vuruk kırık cihazlar var -
L520 2. El alın hocam. Gayet güzel bir telefon . -
htc 8s güzelmiş ama param yetmiyor malesef -
Replika Galaxy S4 mini al.kocaman ekranı ile tüm uygulamalar senin elinde...450 TL fiyatı var çift çekirdek...
Al videosu burda..
http://www.youtube.com/watch?v=Dorsm9rt-Ao
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iletisimnet -- 14 Eylül 2013; 23:38:30 > -
Kıbrısta daha ucuza bulamaz mısınız gidince ordan alın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
büyük ihtimalle 3gs alcam temiz bulmaya çalışıyorum arıyorum şuan birkaç tane buldum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X