Şimdi Ara

[[30-40 LvL Arası char alınır..]]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben 30-40 lvl arası karakter arıyorum..
    Server önemli değil ama yeni serverlerden [Örn:Poseidon,Eldorado,Hercules] olabilir.
    Fiyat olarak tam bi rakam veremem ancak 45-55 ytl arası olacak...
    Ancak bi şartım var :( İstanbul/Kartala en yakın olan kişiden alacağım... Çünkü bi oyun için oralara buralara gitmeye gerenk yok Dediğim gibi İst/Kartal içi olmak zorunda...

Mail adresim şu an yok ancak bana pm atarak veya gmail hesabıma mail atarak ulaşabilirsiniz iyi günler iyi oyunlar.. Mail: byerdy@gmail.com

• kardes bende 41 greece car var ama ist kartal degilim
  • Kimse satmıyormu hayret
  • Tamam satan yokmu aradığım zaman olmuyor aramadıgım zaman 30-40 lvl int charlar basıyor ortalıgı..
  • 44 lvl zeusta yım ama eskişehir bende yaa satardım yoksa
  • 41 lvl full str blader kartalda oturuyorum pm at istersen
  • ben satardımda konyada oturuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 40 lvl nedirki hem sana satılcak olan çarların çoğu ynalış yapılandırma olacaktır. Aç bi tane çar farmını yap item dz felan mis gibi çarını yap.
  • bencede doğru söylüyo arkadaşş kendin 40 lvl e kadar kasarsın hemen 50 lira boşa gitmesin
  • 45 LWL STR BLADER VAR ist/bakirkoy de oturuyorum
  • bende sağlam bi full ınt (çin-male) war 48 lv persia serverında fiyatta anlaşırsak ss gönderirim kartalda oturuyom elden werebilirim
  • 36 lvl str okçu var xianda 15m parasıyla birlikte:D
  • kardeş herculeste 34 lvl full str glavie charım war greceede oyun parasına vercemm :D:D ucuuzzz merak etme sadece 10 mıl. oyun parasına kabul edersen pm att......
  • ben de var 40 lwl full str olumpus msn ahmet_gs-1905@hotmail.com
  • bende 42 lvl bow var poseidon borazmen7@hotmail.com ekle konuşalım
  • bn zeusta 33 lük char satarım 20 milyna
  • bebde 41 lwl int ve 38 lwl str var istanbul/sultanbeylide oturuyorum istersen cevap yazarsın server zeus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi letsewer -- 28 Ağustos 2007; 19:04:04 >
  • 40 lvl blade babel ama düzcede oturuyorum
  • ben satıyorum lwl 35 34 e düşme pek düşme yok 15 e satıyorum ankarada çar biraz soynuktu düzeltim admı almak istiyosan msn serkan_sert_gs@hotmail.com
  • 37 lwl full str glavie yapılandırma güzel kartala yakınım msn ve mail adresim fatih_karabela@hotmail.com
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.