Bildirim
3 yasindaki erkek cocuk icin uygulama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Pazillar var baskada aman aman bisi bulamadim yuzlercesine baktim ama
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: feylezof77
Pazillar var baskada aman aman bisi bulamadim yuzlercesine baktim ama
Tesekkurler saygilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Multiply 2 adlı bir matematik uygulaması var, çarpma işlemi yaptırıyor. Henüz erken olduğunun farkındayım ama belki matematikle oyun olarak tanışırsa ileride hoşuna gider -
yine de siz bilirsiniz ama ben o yaştaki çocukların telefonla tanıştırılmasını pek sağlıklı görmüyorum, onun yerine zeka geliştirici oyuncaklar alsanız daha iyi olur bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: Leonidas1903
yine de siz bilirsiniz ama ben o yaştaki çocukların telefonla tanıştırılmasını pek sağlıklı görmüyorum, onun yerine zeka geliştirici oyuncaklar alsanız daha iyi olur bence.
+1
O yaştaki çocuklarda fena alışkanlık yapıyor,faydadan çok zararı oluyor
Puzzle veya yapboz oyuncaklar daha çok zeka geliştiriyor.
Endless Alphabet güzel bir program. -
quote:
Orijinalden alıntı: inex2
Multiply 2 adlı bir matematik uygulaması var, çarpma işlemi yaptırıyor. Henüz erken olduğunun farkındayım ama belki matematikle oyun olarak tanışırsa ileride hoşuna gider
Tesekkurler saygilar
quote:
yine de siz bilirsiniz ama ben o yaştaki çocukların telefonla tanıştırılmasını pek sağlıklı görmüyorum, onun yerine zeka geliştirici oyuncaklar alsanız daha iyi olur bence.
Tesekkurler saygilar
quote:
Orijinalden alıntı: hakansant
quote:
+1
O yaştaki çocuklarda fena alışkanlık yapıyor,faydadan çok zararı oluyor
Puzzle veya yapboz oyuncaklar daha çok zeka geliştiriyor.
Tesekkurler saygilar
quote:
Orijinalden alıntı: ozgunce
Endless Alphabet güzel bir program.
Tesekkurler saygilar
Toca Boca oyunlarını tavsiye ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet erken ama abartmamak kaydıyla anne baba kafa dinlesin diye değil çocuk bişeyler öğrensin diye kullanılabilir..
Ben android kullanıyorum ama appstorda baby color, baby animal, baby numbers gibi aramalar yaparsanız onlarca uygulama bulursunuz. Oğlum için ilk zamanlar Türkçe uygulamalar yüklüyordum kreşe başladığından beri İngilizce uygulamalar yüklüyorum.. Benim yüklediğim uygulamalar; Baby Learns Numbers, Animal Book, Learn Colors for Kids, Learnin Colors vb.
Youtube tan da şu şarkıları keyifle dinliyor: 12345 Jump, ABC Song, Five Little Monkeys, Father Finger vb. -
quote:
Orijinalden alıntı: Macintosh
Toca Boca oyunlarını tavsiye ederim
Tesekkukkurler saygilar
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfun73
Evet erken ama abartmamak kaydıyla anne baba kafa dinlesin diye değil çocuk bişeyler öğrensin diye kullanılabilir..
Ben android kullanıyorum ama appstorda baby color, baby animal, baby numbers gibi aramalar yaparsanız onlarca uygulama bulursunuz. Oğlum için ilk zamanlar Türkçe uygulamalar yüklüyordum kreşe başladığından beri İngilizce uygulamalar yüklüyorum.. Benim yüklediğim uygulamalar; Baby Learns Numbers, Animal Book, Learn Colors for Kids, Learnin Colors vb.
Youtube tan da şu şarkıları keyifle dinliyor: 12345 Jump, ABC Song, Five Little Monkeys, Father Finger vb.
Cok tesekkurler sayglar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bugs and buttons -
quote:
Orijinalden alıntı: Kızıl Baron
Bugs and buttons
Tesekkurler saygilar
Parka götürün
Çimlerde koşturun
Elleriyle dokunarak hissederek kendi kendine çözebileceği yaşına uygun puzzle, lego benzeri oyuncaklar alın
Yazık günah 3 yaşında çocuğa telefon/tablet vermeyin
10 yaşına gelmeden gözlük takmaya başlayacağını da garantilemiş olursunuz bu cihazları vererek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 6 Ocak 2014; 19:33:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: defected
Parka götürün
Çimlerde koşturun
Elleriyle dokunarak hissederek kendi kendine çözebileceği yaşına uygun puzzle, lego benzeri oyuncaklar alın
Yazık günah 3 yaşında çocuğa telefon/tablet vermeyin
10 yaşına gelmeden gözlük takmaya başlayacağını da garantilemiş olursunuz bu cihazları vererek
Tesekkurler saygilar
Hocam yangın söndürme oyunu vardı adını hatırlayamadım şimdi ama hem hoşuma gider hemde ellerini çalıştırır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- whatsappa davet et ne demek
- pasta üfleme uygulaması
- rahatsız etme modunda telefon çalıyor
- safari çok fazla yönlendirme yapıldığı için sayfayı açamıyor
- telefonla konuşurken neden kendi sesimi duyuyorum
- iphone uygulama şifreleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X