Şimdi Ara

3 yasindaki erkek cocuk icin uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ustadlar benim 3 yasinda erkek yigenim var ve onun zekasinin gelismesini saglayabilecek eglenceli bir uygulama ariyorum yardiminiZi beklerim teekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pazillar var baskada aman aman bisi bulamadim yuzlercesine baktim ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylezof77

Pazillar var baskada aman aman bisi bulamadim yuzlercesine baktim ama

Tesekkurler saygilar

• 01volkan01 0 kullanıcısına yanıt
    Multiply 2 adlı bir matematik uygulaması var, çarpma işlemi yaptırıyor. Henüz erken olduğunun farkındayım ama belki matematikle oyun olarak tanışırsa ileride hoşuna gider
  • yine de siz bilirsiniz ama ben o yaştaki çocukların telefonla tanıştırılmasını pek sağlıklı görmüyorum, onun yerine zeka geliştirici oyuncaklar alsanız daha iyi olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

yine de siz bilirsiniz ama ben o yaştaki çocukların telefonla tanıştırılmasını pek sağlıklı görmüyorum, onun yerine zeka geliştirici oyuncaklar alsanız daha iyi olur bence.

+1
    O yaştaki çocuklarda fena alışkanlık yapıyor,faydadan çok zararı oluyor
    Puzzle veya yapboz oyuncaklar daha çok zeka geliştiriyor.

• Endless Alphabet güzel bir program.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inex2

Multiply 2 adlı bir matematik uygulaması var, çarpma işlemi yaptırıyor. Henüz erken olduğunun farkındayım ama belki matematikle oyun olarak tanışırsa ileride hoşuna gider

Tesekkurler saygilar

• quote:

yine de siz bilirsiniz ama ben o yaştaki çocukların telefonla tanıştırılmasını pek sağlıklı görmüyorum, onun yerine zeka geliştirici oyuncaklar alsanız daha iyi olur bence.

Tesekkurler saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

+1
    O yaştaki çocuklarda fena alışkanlık yapıyor,faydadan çok zararı oluyor
    Puzzle veya yapboz oyuncaklar daha çok zeka geliştiriyor.

Tesekkurler saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgunce

Endless Alphabet güzel bir program.

Tesekkurler saygilar

• 01volkan01 0 kullanıcısına yanıt
    Toca Boca oyunlarını tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet erken ama abartmamak kaydıyla anne baba kafa dinlesin diye değil çocuk bişeyler öğrensin diye kullanılabilir..

Ben android kullanıyorum ama appstorda baby color, baby animal, baby numbers gibi aramalar yaparsanız onlarca uygulama bulursunuz. Oğlum için ilk zamanlar Türkçe uygulamalar yüklüyordum kreşe başladığından beri İngilizce uygulamalar yüklüyorum.. Benim yüklediğim uygulamalar; Baby Learns Numbers, Animal Book, Learn Colors for Kids, Learnin Colors vb.

Youtube tan da şu şarkıları keyifle dinliyor: 12345 Jump, ABC Song, Five Little Monkeys, Father Finger vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macintosh

Toca Boca oyunlarını tavsiye ederim

Tesekkukkurler saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun73

Evet erken ama abartmamak kaydıyla anne baba kafa dinlesin diye değil çocuk bişeyler öğrensin diye kullanılabilir..

Ben android kullanıyorum ama appstorda baby color, baby animal, baby numbers gibi aramalar yaparsanız onlarca uygulama bulursunuz. Oğlum için ilk zamanlar Türkçe uygulamalar yüklüyordum kreşe başladığından beri İngilizce uygulamalar yüklüyorum.. Benim yüklediğim uygulamalar; Baby Learns Numbers, Animal Book, Learn Colors for Kids, Learnin Colors vb.

Youtube tan da şu şarkıları keyifle dinliyor: 12345 Jump, ABC Song, Five Little Monkeys, Father Finger vb.

Cok tesekkurler sayglar

• Bugs and buttons
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Bugs and buttons

Tesekkurler saygilar

• Parka götürün
    Çimlerde koşturun
    Elleriyle dokunarak hissederek kendi kendine çözebileceği yaşına uygun puzzle, lego benzeri oyuncaklar alın

Yazık günah 3 yaşında çocuğa telefon/tablet vermeyin

10 yaşına gelmeden gözlük takmaya başlayacağını da garantilemiş olursunuz bu cihazları vererek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 6 Ocak 2014; 19:33:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

Parka götürün
    Çimlerde koşturun
    Elleriyle dokunarak hissederek kendi kendine çözebileceği yaşına uygun puzzle, lego benzeri oyuncaklar alın

Yazık günah 3 yaşında çocuğa telefon/tablet vermeyin

10 yaşına gelmeden gözlük takmaya başlayacağını da garantilemiş olursunuz bu cihazları vererek

Tesekkurler saygilar

• Hocam yangın söndürme oyunu vardı adını hatırlayamadım şimdi ama hem hoşuma gider hemde ellerini çalıştırır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.