Şimdi Ara

3 üzeri 2'yi (yani üslü sayıları) nasıl yazabilirim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
38.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bi dünya ASCII karakter karşında
  • Karakter eşlemsiz
    Num lock açık
    ®╗▒╝►▲┘█
    gibi bir çok şekil yapılıyor yada yapabiliyorum
  • kardeş senin için mathtype programını öneriyorum. mathtype i kuruyosun daha sonra integral ,türev ne istiyosan rahatça yazabilirsin.worda makro olarak ekleniyor.böylece rahatlıkla işlemini yapabiliyosun.Wareze girdiği için linki açıktan vermiyorum.sana pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaSe®

Bu konuda virüs var!!!

3 üzeri 2'yi (yani üslü sayıları)  nasıl yazabilirim  ?

Doğru, var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 3 Ocak 2009; 16:32:55 >

• avast kullananlar için virüs uyarısı vermiş.Eğer doğru dürüst bir antivirüs programı kullanırsanız uyarı almazsınız.benim şuana kadar kullandığım en adi ve beş para etmez antivirüs programı avast idi.

Size avirayı tavsiye ederim hem beleş hemde 2008 in en iyi antivirüsü seçildi.

http://www.free-av.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdenar

avast kullananlar için virüs uyarısı vermiş.Eğer doğru dürüst bir antivirüs programı kullanırsanız uyarı almazsınız.benim şuana kadar kullandığım en adi ve beş para etmez antivirüs programı avast idi.

Size avirayı tavsiye ederim hem beleş hemde 2008 in en iyi antivirüsü seçildi.

http://www.free-av.com/

Avira test edildi(1 yıl)
    Avast daha iyi.

• Anlatayım.Word'den ilk önce 3 yazıyosun sonra biçim>yazı tipi>üst simge'ye tıkla.
    yazacağını yaz.Daha sonra ordan yine aynı şekilde tıkla hep üst simge yazmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _3RC4N3R_ -- 3 Ocak 2009; 16:51:27 >
  • konuda virüs var.herkesi tek tek şikayet edeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Ocak 2009; 17:02:07 >
  • deep freeze war virüs felan dinlemiyorm
  • avira premium da virus var diyor
  • modların bakması açısından konuyu şikayet ediyorum.bu arada avasta laf atan arkadaş bence sen demoyu yükleyip silmişsin yani bir daha düşün.
  • virus var derken nasıl luyor bu iş anlamadım bende de Nod32 business edition var ama hiç bir uyarı vermedi.Bütün virüs uyarıları avast kullananlarda var ise bunda bir çelişki yok mudur

Kaspersky kullanan biriside baksın bakalım ne diyecek.
  • quote:

virus var derken nasıl luyor bu iş anlamadım bende de Nod32 business edition var ama hiç bir uyarı vermedi.Bütün virüs uyarıları avast kullananlarda var ise bunda bir çelişki yok mudur

Kaspersky kullanan biriside baksın bakalım ne diyecek.

söylediğin şey çok mantıksız.hiçbir antivirüs tam anlamıyla sana %100 güvenlik garantisi veremez verirse de ona () gülerim.birinin bulduğunu diğeri bulamayabilir.orada bahsei geçen siteyle de şu ana kadar hiçbir işim olmadı, ve sadece bu sayfaya girerken oluyor.daha önce böyle bir şeye de rastlamadım.
    3 yıldır avast kullanıyorum,avira'yı,nod32'yi,kaspersky'ı,avg'yi,bulguard denen zımbırtıyı,zone alarm'ı,spyware doctor ve aklıma gelmeyen birçok popüler antivirüs ve anti spyware programlarını.

asıl avira herşeyde ötüyor.

• arkadaşım sen oyunlar vs korsanını kullanıyorsun değil mi? ve oyunlar içinde ilaç yani krek var.ben daha önce avast kullanıyo iken bu cracklere avastın uyarı verdiğini ve sildiğini gördüm.o nedenle bu tür gereksiz şeylerde bile uyarı verdiğini ifade ettim .yoksa benim herhangi bir antivirüsü yerme gibi düşüncem olmadı.avast yasal olmayan şeylerede uyarı veriyor.buda benim işime gelmiyor.olay budur yani.yoksa herkes istediğini kullansın ona da ben karışamam.avirayı tavsiye etme nedenim ise free olması ve 2008 in en iyi antivirüsü seçilmesidir.bunda da bir kastım yoktur gördüğün gibi.zaten kendim nod32 business kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım.kendinden firewall var programda.o sebeple daha çok hoşuma gitti ve kullanıyorum.yinede herkes istediği gibi takılmakta özgürdür..

kolay gelsin
  • quote:

arkadaşım sen oyunlar vs korsanını kullanıyorsun değil mi? ve oyunlar içinde ilaç yani krek var.ben daha önce avast kullanıyo iken bu cracklere avastın uyarı verdiğini ve sildiğini gördüm.o nedenle bu tür gereksiz şeylerde bile uyarı verdiğini ifade ettim .yoksa benim herhangi bir antivirüsü yerme gibi düşüncem olmadı.avast yasal olmayan şeylerede uyarı veriyor.buda benim işime gelmiyor.olay budur yani.yoksa herkes istediğini kullansın ona da ben karışamam.avirayı tavsiye etme nedenim ise free olması ve 2008 in en iyi antivirüsü seçilmesidir.bunda da bir kastım yoktur gördüğün gibi.zaten kendim nod32 business kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım.kendinden firewall var programda.o sebeple daha çok hoşuma gitti ve kullanıyorum.yinede herkes istediği gibi takılmakta özgürdür..

kolay gelsin

onu birçok antivir yapıyor,ayrıca her yasal olmayan şeye değil bazıları ötüyor,ayrıca çook uzun zamandır da yasal olmayan şey indirmiyorum sakıncalı sitelere dadanmıyorum.ve bu sayfada bir şeyler olduğunu düşünüyorum.neden diğer DH bölümlerinde ve sayfalarında ötmüyor da bunda ötüyor?

• başlat --> çalıştır --> charmap yaz enterla
  • Birinin resiminde olabilir diger anti virus programlari resim bilgisayara indirilmedigi icin guvenli sayiyor olabilir
    yada avast hikaye de olabilir
  • word excel biraz karıştır alt simge üst simge sekmeleri var ordan yapabilirsin...
  • konuda virüs yok şimdi,tertemiz hijyenik bir konu olmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.