Şimdi Ara

3 telefon arasında tercih

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bende Nokia c6-01, Htc Desire Z ve Galaxy Gio arasında kaldım. Nokia'nın +'sı çelik kasa ve ekran camının paslanmaz ve çizilmez olması. Htc Desire Z klavyesi sorun çıkarabilir diyolar ama kullananlardan hiç öyle bi duyum almadım. Çok kullanırsan Şarjını günde en az 1 kere doldurman gerekiyormuş. 3G yok ama eğer kullanmıyorsan gereğide yok. Htc ve Galaxy'nin işletim sistemi Nokianınkine göre tabi ki çok iyi. Bugün gidip birini alıcam bakalım.
  • bende bugun gidip c6-01 alacagım fiyat guzel özelliklerde iyi işletim sistemi android değil ama ne yapalım :)
  • tabii galaxy sl
  • Hiçbirini tavsiye etmem. Bu fiyatlarda Optimus Black ve Xperia Neo'dan daha iyisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: famousekolll

tabii galaxy sl

• C6-01 aldım bugün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • C6-01 kalın, ağır ve dar bir yapıya sahip. İşletim sistemi, işlemcisi ve otofokus olmaması da diğer eksik bulduğum tarafları.

Umarım memnun kalırsın...
  • bugun vatana gittim ve c6 yı tekrar inceledim dediğin gibi agır dar İşletim sistemi işlemcisi ve otofokus olmaması birde ekran boyutu küçük geldi almadım bende onun yerine SAMSUNG S5830 GALAXY ACE aldım herşey var kamerası nokia kadar iyi değilsede herşey var doğru bir tercih yaptıgıma inanıyorum
  • C6-01 ilk çıktığında boş bulunup ben de almıştım ama ertesi gün hemen iade etmiştim. Özellikle otofokusun bir telefon için ne kadar önemli olduğunu gereksiz bir tecrübe ile anlamış oldum.

Ace de kullandım, gerçekten harika, parasını hak eden şık bir cihazdı. Ölçüleri mükemmeldi, uzaktan İphone mu diyenler bile oluyordu. Doğru bir seçim yapmışsın bence arkadaşım, güle güle kullan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 13 Kasım 2011; 7:17:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

C6-01 ilk çıktığında boş bulunup ben de almıştım ama ertesi gün hemen iade etmiştim. Özellikle otofokusun bir telefon için ne kadar önemli olduğunu gereksiz bir tecrübe ile anlamış oldum.

Ace de kullandım, gerçekten harika, parasını hak eden şık bir cihazdı. Ölçüleri mükemmeldi, uzaktan İphone mu diyenler bile oluyordu. Doğru bir seçim yapmışsın bence arkadaşım, güle güle kullan...

teşekkür ediyorum sagolasın ace gerçekten guzel iphone dan aşşagı kalır bi yanı yok açıkçası
  • bir arkadaşa aşağıdaki telefonu aldık, aldığımızda indirimdeydi ve 900 TL.den aldık bende yakında almayı düşünüyorum

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-i9003-galaxy-sl-4-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye/productDetails.aspx?productId=telcepsam9003gal&categoryId=371946
  • model gözetmeksizin kesinlikle NOKİA.
  • Galaxy SL diyorum ben.
  • ben samsungda çok sorun yaşadım, nokıa çok sağlam ve uzun ömürlü bu yüzden nokıa

ayrıca otofokusun hiçbir artısı yok 5800 da kullandım otofocuslu ama c6-01 5 e katlar kamerası çekimi çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehzaade -- 18 Kasım 2011; 21:10:32 >
  • LG aldıracaksınız zorla LG diyenler :P
  • Bence Xperia Neo yada Lg Optimus Black almalısın Senin verdiğin modeller arasından nokia'yı elemelisin.
  • Samsung Wave II veya Samsung Galaxy SL alma şansı olsa bile LG mi diyorsun Egot?
  • kyuubi optimus black ile Sl arasında çok fark yok ikiside üzmez.

kamera önemliyse Neo alırsınız diğerlerinden bir eksiği yok kamera fazlası var.

seçenekleri 1'e düşür neo al
  • Sony-Ericsson'du annemin telefonu yıllar önce (kapaklı-mor gibi), o zamandan beri ısınamadım Ericsson'a :D Büyük ihtimalle de almam.

Yarın Wave 2 ve LG Optimus Black elimde nasıl duruyor diye bakmaya giderim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.