bu 3 telefondan en iyisi ace 2 ama üstüne para koyacaksan galaxy s advance alabilirsin s3 mini ye bulaşma derim
hayda şimdi S3 mini alanlar bulaşıkmı oldular yuh ya neden sen erişemden diye mındarmı ettin telfonu vah vah
erişememek ile ne alakası var? elimde nexus ile ace 2 var mini yeni çıkan bir telefon haliyle fiyatı tavan zaman ilerledikçe gittikçe düşecektir fiyatı ve şuanda arkadaşın vereceği para ile daha iyi bir telefon alabilir ben 2.5 ay önce ace 2 aldım ama hata yaptım şimdi olsam mini yi tercih ederdim ama ortada s advance var
yahu izmirde 765 tl satıldı bugün s3 mini biraz araştırmacı olun, bayagıda ucuzladı yani
satılan yerde ozaman ace 2 650 advance 800 850 felan olması lazım ozaman
quote:
Orijinalden alıntı: Angel Girl
quote:
Orijinalden alıntı: pofeenk
quote:
Orijinalden alıntı: Angel Girl
quote:
Orijinalden alıntı: pofeenk
bu 3 telefondan en iyisi ace 2 ama üstüne para koyacaksan galaxy s advance alabilirsin s3 mini ye bulaşma derim
hayda şimdi S3 mini alanlar bulaşıkmı oldular yuh ya neden sen erişemden diye mındarmı ettin telfonu vah vah
erişememek ile ne alakası var? elimde nexus ile ace 2 var mini yeni çıkan bir telefon haliyle fiyatı tavan zaman ilerledikçe gittikçe düşecektir fiyatı ve şuanda arkadaşın vereceği para ile daha iyi bir telefon alabilir ben 2.5 ay önce ace 2 aldım ama hata yaptım şimdi olsam mini yi tercih ederdim ama ortada s advance var
yahu izmirde 765 tl satıldı bugün s3 mini biraz araştırmacı olun, bayagıda ucuzladı yani
hocam 765 tl ye bayiden mi satıldı ? garantili falan değilmi?
quote:
Orijinalden alıntı: crcrcr54
quote:
Orijinalden alıntı: BySerkan™
quote:
Orijinalden alıntı: crcrcr54
Arkadaşlar şu telefonlar arasında kaldım ;
1)Galaxy Wonder
2)Galaxy S Advance
3)Galaxy Ace 2
İllede sansung galaxy alacam ama hangisini alayım bi türlü karar veremedim Ben telefon fazla kasılmasın istiyorum.Ama alırsam ilk başta çok fazla uygulama yükleyeceğimi de söylemek istiyorum
- Bide kredi kartıyla alacam acaba ne kadar fark öderim bi bilgi verirseniz sevinirim
İlle de diyorsunuz ama huawei u8850 vision öneririm üsütne tanımam bunlardan daha iyi .
olabilir ama servis sorunu falan çıkmasın ondan tedirgin oluyorum biraz
0 riskin var hocam kvk'da bulunuyor...
up. başka fikri olan?
SENİN YERİNDE OLSAM XPERİA NEO ALIRDIM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme