Bildirim
3 TANE KARMAŞIK SAYI SORUSU (ZOR)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
UP -
Bunları cozse cozse......
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Neresi zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk soruda bir kök diğerinin eşleniği olur ordan x^2-tx+çx miydi neydi ordan çıkar heralde.
çöz o zaman...öyle kolay deyip kenara çekilme. -
-
-
-
-
3 ü anlatırmısın merak ettim şimdi benim yoldan geliyormu -
-2.x-2i.x+2i.x-3i.x+3i=p(x)
p(1)=-2.5.10=-100
bukadar basit bir soru.kenariya cekilmem a dost
quote:
Orijinalden alıntı: Gauas_1001
p(1)=-2.5.10=-100
soru çözüldü fakat yine de sağol.sana kolay gelen bana basit gelir yada tam tersi bu tip şeyleri büyütmeye gerek yok dostum.neticede aynı yolun yolcusuyuz yoğun çalışmadan kafa error verebiliyor arada.normaldir yani hadi sana kolay gelsin... -
quote:
Orijinalden alıntı: onuryum
quote:
p(1)=-2.5.10=-100
soru çözüldü fakat yine de sağol.sana kolay gelen bana basit gelir yada tam tersi bu tip şeyleri büyütmeye gerek yok dostum.neticede aynı yolun yolcusuyuz yoğun çalışmadan kafa error verebiliyor arada.normaldir yani hadi sana kolay gelsin...
Onu oylesine ortaya atmistim zaten;ama boyle zor vs... yazmasan daha iyi olur.sanada kolay gelsin
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: onuryum
quote:
p(1)=-2.5.10=-100
soru çözüldü fakat yine de sağol.sana kolay gelen bana basit gelir yada tam tersi bu tip şeyleri büyütmeye gerek yok dostum.neticede aynı yolun yolcusuyuz yoğun çalışmadan kafa error verebiliyor arada.normaldir yani hadi sana kolay gelsin...
Onu oylesine ortaya atmistim zaten;ama boyle zor vs... yazmasan daha iyi olur.sanada kolay gelsin
tamam
-
2. soruda köklerden biri cis 180-a/2 buradan cos 180-a/2 = 1/3 çıkar üçgen çizerek a/2 yi bulursunuz ordan trigonometriden cos2a dan cos a cıkıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X