al onun integralini.ondan sonra şey yap.şeyi şey yap.şeyide şeyle yap.gerisi 4 işlem bak kendin çözdün soruyu. bizim hoca olsaydı böyle çözerdi işte
quote:Orijinalden alıntı: kasva0X al onun integralini.ondan sonra şey yap.şeyi şey yap.şeyide şeyle yap.gerisi 4 işlem bak kendin çözdün soruyu. bizim hoca olsaydı böyle çözerdi işte hocam bak hep bunlar 11 saat 40 dk nın etkileri 40 dk yı affet ve ders çalışma saatlerinden çıkar
quote:Orijinalden alıntı: kasva0X al onun integralini.ondan sonra şey yap.şeyi şey yap.şeyide şeyle yap.gerisi 4 işlem bak kendin çözdün soruyu. bizim hoca olsaydı böyle çözerdi işte şey şey şey şeyettim ben şeyi sağol
quote:Orijinalden alıntı: tryunar quote:Orijinalden alıntı: kasva0X al onun integralini.ondan sonra şey yap.şeyi şey yap.şeyide şeyle yap.gerisi 4 işlem bak kendin çözdün soruyu. bizim hoca olsaydı böyle çözerdi işte hocam bak hep bunlar 11 saat 40 dk nın etkileri 40 dk yı affet ve ders çalışma saatlerinden çıkar gider mi yapıyon sen la bana.senin yapacağın gider anca benim hoşuma gider şaka kanka
quote:Orijinalden alıntı: kasva0X quote:Orijinalden alıntı: tryunar quote:Orijinalden alıntı: kasva0X al onun integralini.ondan sonra şey yap.şeyi şey yap.şeyide şeyle yap.gerisi 4 işlem bak kendin çözdün soruyu. bizim hoca olsaydı böyle çözerdi işte hocam bak hep bunlar 11 saat 40 dk nın etkileri 40 dk yı affet ve ders çalışma saatlerinden çıkar gider mi yapıyon sen la bana.senin yapacağın gider anca benim hoşuma gider şaka kanka hocam çok atarlısın giderlisin ee gelirli de olcan ne bu şiddet bu celal