Şimdi Ara

3 Tablet arasında kaldım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben tablet bakıyorum ve 3 tablet arasında kaldım.

1-) Asus MeMo Pad HD 7 : Renkleri falan çok hoşuma gitti ama A7 çip kullanması beni korkutuyor ve usb bağlanamıyor diyorlar ama ben youtube'da gördüm.

2-) Huawei MediaPad 7 Youngh : Bu A9 çip kullanıyor ve usb de takılıyor deniyor.

3-) Artes Q812 : 2Gb ram A7 çip deniyor ama sitelerde bakıyorum 2Gb'lık olanlar hep 600 falan bu 350-400 arası bu yüzden bi korku duyuyorum. Bir de Artes markasına güvenilir mi onuda bilmiyorum. Sonuçta diğer 2'sini araştırınca çok fazla inceleme çıkıyor ama bunda 1 tane bile yok.

Yapmak istediklerim : İnternet üzerinden video, film, anime izlemek (720p , 1080p). Yüksek grafikli oyunlar oynamak. ( Gta: Vc + Gta: Sa + Batman + Aspalht 8 + Modern Combat 4 vb. )

Lütfen yardım edin..

• Ben de artes tablet almayı düşünüyorum , artes firması hakkında hep olumlu yorumlar gördüm hatta bir tane forumda adamlar yorum olarak şikayet edenlerle iletişime geçiyor .Kısacası artese güvenilir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiritoTr

Merhaba arkadaşlar ben tablet bakıyorum ve 3 tablet arasında kaldım.

1-) Asus MeMo Pad HD 7 : Renkleri falan çok hoşuma gitti ama A7 çip kullanması beni korkutuyor ve usb bağlanamıyor diyorlar ama ben youtube'da gördüm.

2-) Huawei MediaPad 7 Youngh : Bu A9 çip kullanıyor ve usb de takılıyor deniyor.

3-) Artes Q812 : 2Gb ram A7 çip deniyor ama sitelerde bakıyorum 2Gb'lık olanlar hep 600 falan bu 350-400 arası bu yüzden bi korku duyuyorum. Bir de Artes markasına güvenilir mi onuda bilmiyorum. Sonuçta diğer 2'sini araştırınca çok fazla inceleme çıkıyor ama bunda 1 tane bile yok.

Yapmak istediklerim : İnternet üzerinden video, film, anime izlemek (720p , 1080p). Yüksek grafikli oyunlar oynamak. ( Gta: Vc + Gta: Sa + Batman + Aspalht 8 + Modern Combat 4 vb. )

Lütfen yardım edin..

Artes servis olarak sorun yaşamayacaginiz nadir markalardan biridir. Bahsettiğiniz q812 modeli gayet iyidir forumda da inceleme konusu mevcuttur. Hatta forumunda servis elemanları da destek konusunda yardımcı olmaktadır . Huawei markasını kendi konusunda epey methediyorlar ama nedir ne değildir bilmiyorum. Asus ta otg desteği yok. Artes te her türlü bağlantı mevcut birde ram olarak diğerlerinden daha iyidir.
    Karar sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mgzgn kullanıcısına yanıt
    Anladım sayın @mgzgn tabletiniz hayırlı olsun bu arada
  • Peki bu seçeneklere Samsung Galaxy Tab 3 7'' 'i eklesem. Bu tablet diğerlerinden iyi midir?
  • quote:

Lütfen yardım edin..

Artes D9702 var bende 2 tane aldım 1 tanesinin şarj aleti bozuk çıktı @Artesteknik e mesaj attım mail verdiler tabletin faturasının ve şarj aletinin fotoğrafıyla adres bilgilerini gönderdim yenisi sadece kargo parasına geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Huawei'yi önermiyorsunuz yani. Artes'i de araştırıyorum. Bazıları övüyor, bazıları sövüyor. Sövenler bile servisine laf atmıyor, gereğini yapıyorlarmış ama ben o sıkıntıya girmek istemiyorum. Habire yetkililerle iletişime geçmez zor iş :/
  • quote:

Lütfen yardım edin..

Kesinlikle Artes diyorum, teknik servis olarak çok iyiler alan pişman olmuyor kalitesi söz ettiriyor kendinden ve fiyatları çok uygun,

ARTES Q812

http://sadecenotebook.com/artes-q812-inc-16-gb-beyaz-tablet-kilif-kalem-ekran-koruyucu-hediyeli-pmu310581

ARTES TINY Q818

http://sadecenotebook.com/artes-tiny-q818-785-inc-16-gb-beyaz-tablet-pmu310587

ARTES Q1003 - ALMAYI DÜŞÜNENLER KESİNLİKLE BU MODELİ DÜŞÜNSÜNLER DERİM, FİYAT/PERFORMANS AÇISINDAN

http://sadecenotebook.com/artes-q1003-101-inc-16-gb-tablet-kilif-ekran-koruyucu-kalem-hediyeli-pmu310590

• Artes'i bizzat kullaniyorum gonul rahatligi ile alabilirsin memnun kalacagina eminim diger tabletlerden daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.