Şimdi Ara

3. Seneye kalan arkadaşlara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce şunu belirtmek isterim psikolojik olarakta zor bir süreçtir zira arkadaşlarınızın çoğu üniversiteye gitmiştir siz teksinizdir onların yaptıklarını duydukça içiniz parçalanır bazen pişman olursunuz nerden kaldım dersiniz. Bazen çalışmaktan bezersiniz bazende isyan edersiniz akrabalarınız komşularınız bir anda sizin hayatınız hakkında konuşmaya başlar siz duydukça darlanırsınız. Ama bu sürecin sonucunda istediğiniz oldumuda keyfinize diyecek yoktur. Çünkü bu zorlu sürecin zaferini kazanmışsınızdır. Şunuda unutmayın önünüzde belkide 40-50 yılınız var bu seneler için 1 yıl daha neden verilmesin oturun iyice düşünün çünkü bu zor bir süreçtir

Bunlarda 3 senedeki sıralamalarım belki bir 10k değil ama...
    2013 3. Seneye kalan arkadaşlara2014 3. Seneye kalan arkadaşlara2015 3. Seneye kalan arkadaşlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamındibi -- 2 Temmuz 2015; 1:57:02 >

• Aileni nasıl ikna ettin?3. seneye kalmayı düşünenlerin çoğunun öncelikli sorunu bu herhalde.Ben açıkçası 2.sene kadar zor olmayacağını düşünüyorum ama işte geçen seneye göre çok fazla sıralama değişmediği için zor olacak bu durumu kabul ettirmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

Aileni nasıl ikna ettin?3. seneye kalmayı düşünenlerin çoğunun öncelikli sorunu bu herhalde.Ben açıkçası 2.sene kadar zor olmayacağını düşünüyorum ama işte geçen seneye göre çok fazla sıralama değişmediği için zor olacak bu durumu kabul ettirmek.

kısacası şunu söyliyim ailem beni ikna etti ben istemedim kalmak hatta şuan 4. sene için bile ısrar ettiler ben kestirip attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3.senesi olanlar ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.