Şimdi Ara

3. sene benim için çok önemli okuyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen sene mezuna kalırken buradaki yazılanları okudum herkes çalışmazsan bir şey değişmez gibi şeyler söylüyordu öyle oldu tüm sene nargile kafelerde takılarak (ygsye kadar ) böyle bir gerizekalilik yaptım kendime güveniyorum matematigim ve fizige özellikle 345 yayinlarındada bu sene 60 alti düşmemiştim kısmet felan degil gene kendi işlem hatam ve salaklıklarıma netimi düşürdüm 45 e sınavda şimdi size soruyorum 3. seneye kalacak ne maddi durumum var ne ailevi ortam ama bende o yürek var ve bu sefer gerçekten bir asosyal sülük gibi çalışacagim ama mezuna kalmam söz konusu değil benim hedefim bilgisayar mühendisligi ancak dokuz eylül makinaya zorlarayarak belki fene göre ikinci öğretimine kadar yolu var hayatımda tatil için bile olsun izmir dışına hiç ama hiç çıkmadim her şeyim kurulu babam yok annem var kardeşim yok başka şehirde bilgisayar mühendisligimi yazayım (eskişehir,antalya) yoksa dokuz eylül makine yazip okul puanimin kirilmiş hali ile hazırlık senemde sülük gibi yapişip iyi yapıp biraz düşürerek istedigim yere gitmek mi fikirleriniz önemli

• Seni düşündüren bence annen. Bilmiyorum aynı durum hemen hemen bende de var. Burdaki insanların dediklerine de çok kulak asma da bi fikir oluştursun tabiki ama kimse kimsenin hayatını bilmiyor.

İkinci seçeneğin işte kırık obp ile kasmak falan abi bende aynı şeyleri düşündüm de yok ya o kadar azim olsa zaten ikinci yıla kazanırdım dedim. Şimdi istediğim yer olmadığı için beynim böyle bi zoraki çözüm önerisi getiriyo buna karar verdim. Bence seninki de öyle.

Madem bilgisayar mühendisliği istiyomuşsun git bölümüne

İstediğin bölümün derslerini çalış. Bilgisayar mühendisliğinde asosyal bi sülük ol kap 3.5 ortalamayı geç dokuz eylüle

Hem boşa gitmez kendini geliştirmiş olursun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doktorolucamben kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi ben bilgisayarda takılan bir insanım bunun için ben 2 yıl yazlari kopek gibi calisip bilgisayar topladim 5 bin tl ye odamı yaptım yani düzen kurdum dedigini de düsündüm dün cok ortalamayla ama bölüm dili farki oldugu icin o olmuyor ben bu sene gerçekten emek vermedim bunu söylerken kendimi aptal hissediyorum cünkü madem vermicektin niye kaldın diye simdi soruyorum işte :D şuanda fizik calisiyorum bakalım ne olucak şuanda oluru opb kırıp hazirlikta kasmak gibi yazdan başlayarak
  • doktorolucamben kullanıcısına yanıt
    bu arada düşündürenin annem oldugunu anlaman beni ayrı sevindirdi gerçektende öyle .
  • Ciddi bi karar yani hayatını etkileyecek iyi düşünmek lazım umarım hakkında hayırlısı olur pişman olmazsın iyi araştır ama bilen birilerine sor yada o dediğin şeyi yapmış insanlara sor riske çok atma derim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.