Şimdi Ara

3.sene Antep ile Hedef Avrupada Başarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar gaziantepspor ile kariyer açmaya karar verdim versiyon 11.3 coach bulmaya çalışıyorum şu an favorim verratti gelmedi önerilerinizi bekliyorum scout olarak bierhoff olmuyor gitmiş bi takıma asistan olmuş Bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 7 Haziran 2011; 13:50:16 >

• Başladık ama pek hayırlı değil futbolcu bulamıyorum bulsamda gelmiyor eldeki kadro gerçekten kötü oynuyor neden anlamadım
  • e oyunun zevki orda işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisIsJustMyAccountName

e oyunun zevki orda işte

eğlenicez gibi eldeki kadroyla bu sene devam edicem öyle gözüküyor zaten birazdan esas mesajımı filan atıcam başlicam hazırlık maçları tamam çünkü

• İşte başlıyoruz

Başkanımız:İbrahim KIZIL

Stadımız: Kamil Ocak

Kuruluş Yılı 1969
    Renkleri Kırmızı - Siyah
    Üye Sayısı: 916
    Lisanslı Sporcu Sayısı :46
    Stad Adı: Kamil Ocak Stadyumu
    Stad Kapasitesi: 17000
    Branşlar: Futbol

Eveet bu da hazırlık maçlarımız:
    Araya bi tane de lig kaçmış gerisini daha düzgün bir şekilde koymayı planlıyorum

Transferlerimiz gelicek fazla kişi alamadık tabii aldıklarımızı da geç aldık baştan almadık pahalıya çıktı üzdü bizi

birde acaba resimleri uploadlayacağımız düzgün bi yer var mı ? imageshack üyelik filan istiyo direct link almak için tinypic yükledim ama biraz saçma gibi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 19 Mayıs 2011; 19:03:48 >

• tinypic iyidir.photobucket var ama o da üyelik istiyor diye biliyorum.başarılar.
  • Başarılar.Ben de işsiz başladığım bi kariyerle devam ediyorum şuan.Sırasıyla Stuttgart,Chelsea,Juventus(2 gün sonra istifa ettim ), Palermo ve Inter'i çalıştırdım.Hala Interdeyim ve efsane bir kadrom var.Yıl 2021.Bu kariyerden sıkılınca ufak bi takımla başlayacam ben de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başarılar :)
  • Başarılar dileyen herkese teşekkürler İnşallah başarılı olurum transferler konusunda pek başarılı olamadığımı düşünüyorum ben yarın koyucam lige de devam edicem yarın takıma da söz verdik avrupaya gideriz dedik bakalım
  • Molina var AMC pozisyonunda üstüne tanımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Molina var AMC pozisyonunda üstüne tanımam

Bakıcam hemen transferine bitmesine günler kaldı ama bakalım benim taktikte amc yok aslında ama bi bakıyım ben
  • Başarılar gaziantep iyidir. DMC + yedek mc alırsan ilk 4 e girirsin.
  • O zaman şöyle yapalım Molina kim bulamadım hangi takım çok isim çıkıyor zaten transferde bitti sayılır

İşte transferler

• oha. atilla turan a 5m $ mı verdin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisIsJustMyAccountName

oha. atilla turan a 5m $ mı verdin ?

Evet biraz öyle oldu En başta 3 e alıodum elin takımı gitti 4 teklif etti sonra 4.5 verdi anlamadım noolduğunu sonra ben 5 önerdim oldu umuyorum iyi oyuncu olur Transferde başarılı değilim dediğim gibi ama bu sezon bi iyi bitsin yakıcam ortalığı Ünal başkan gibi konuşucam

• Yerli bir kaleciyle anlaşma sağlandı arkadaşlar Beğeniceksiniz Atila Turandan ucuza bi transfer oldu

Gaziantep transferin son günlerinde atağa kalkarak bir kaleci transfer ediceklerini açıkladı ve bu transferin bir Türk olucağından bahsediliyor.

Ligtv.com.tr

Transferin son gününde Antep Yiğit İncedemir'i mi alıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 20 Mayıs 2011; 15:19:08 >
  • Son transfer/ler imi paylaşıcam yakında ligde hazırlık maçlarının aksine bi durum söz konusu 3. taktik denemem tuttu galba Birde eklemem lazım Jem Karacan abi efsane oyuncu 4 keç maçın adamı oldu 8 haftada Maçları teker teker değil de direkt fikstürü paylaşmayı planlıyorum bir de her maç julio cesar 5 günlük sakatlanıyor anlam veremedim

Arka arkaya 3 mesaj atmışım uğrayanımız yok Kaleciyi seviceksiniz cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 20 Mayıs 2011; 18:21:17 >

• Bende Anteple başlıyorum şimdi.İyi ucuz oyuncu bulursam yazarım.Sende denediklerinni yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRL11
    Bende Anteple başlıyorum şimdi.İyi ucuz oyuncu bulursam yazarım.Sende denediklerinni yaz.

Hocam ben transferimi ve 8 maci koyucam aldigim oyuncu kaleci ve turk sende alabilirsin onu 48 ayla alirsin cidden iyi kaleci :) josh lambo ve bu turk yeter karcemarskasi saticam :D yarin paylasiyorum hepsini taktigi tutturdum iyi oldu ama fiksturde son 3 macim besiktas ts gs :D jem karacani kesin al cm koy herif cok iyi oynuyo bende arapaslari super :)
  • Hocam benim FM11 Beşiktaşlılar Derneği'ndeki kadroma bakarak oyuncu alabilirsin. İstatistikleri filan da var

http://forum.donanimhaber.com/m_44217435/mpage_1/key_/tm.htm
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.