Şimdi Ara

3 Port PCI Ethernet ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bana 3 port PCI ethernet kartı lazım, ITX anakartta kullanacağım. Aşağıda daughter modeli var ama bunu sadece belirli modellerde kullanabiliyoruz. Pci olursa her model anakartta rahatça kullanabilirim.

3 Port PCI Ethernet ?

Biraz araştırdım ama bulamadım. TR'de bulabileceğim bir yer varmıdır acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan
    Biraz araştırdım ama bulamadım. TR'de bulabileceğim bir yer varmıdır acaba ?

Quad (4 port) olsa isinizi gormez mi?
    genelde 2-4 diye gidiyor ethernet portlari, 3 port ilk defa sizin eklediginiz imajda gordum...
    4 port isterseniz
    http://www.mikrotik-turkiye.com/index.php?do=catalog/product&pid=43

daha butcesel bir cozum icin, eger fiziksel zorunluluk yoksa, tek eth port ve vlan kullanmak da bir cozum olabilir
    alternatif olarak usb--> ethernet donusturuculer var, usb hub+ eth adaptorler de daha ucuza gelebilir, ama server uzerinde stabil calisiri mi denemek lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasisngn -- 19 Ağustos 2010; 0:07:46 >

• Teşekkürler, fiyatı biraz uçuk ama 10/100 modeli daha cazip görünüyor. Bunu deneyeceğim ama stokta yokmuş. Başka alternatif öneriler gelirse onlarada bakabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Teşekkürler, fiyatı biraz uçuk ama 10/100 modeli daha cazip görünüyor. Bunu deneyeceğim ama stokta yokmuş. Başka alternatif öneriler gelirse onlarada bakabilirim.

evet stokta yokmus yeni farkettim.
    http://www.erenbilgiislem.com/index.php?menu=100&kategori=48
    burada quad diye aratip intel olanlari tercih edebilirsin, ama dedigim gibi bunlar yerine dual alip cift pci slot kullanmak daha iyi olabilir, bir de dikkat et pci-e uretiliyor artik pci ethernet karti bulmak zorlasiyor.
    halen usb2eth adaptor (25 lira civari tanesi) daha ucuz bir cozum olur diye dusunuyorum.

• usb2eth sıkıntı olabilir zira linux kurulacak makinalara ve usb cihazları tanıtmak sorun olabiliyor. Ayrıca 7/24 çalışacağı için usb pek uygun bir çözüm değil. Verdiğiniz linke baktım fiyatlar aşırı uçuk...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.