Bildirim
3 Port PCI Ethernet ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kumandan
Biraz araştırdım ama bulamadım. TR'de bulabileceğim bir yer varmıdır acaba ?
Quad (4 port) olsa isinizi gormez mi?
genelde 2-4 diye gidiyor ethernet portlari, 3 port ilk defa sizin eklediginiz imajda gordum...
4 port isterseniz
http://www.mikrotik-turkiye.com/index.php?do=catalog/product&pid=43
daha butcesel bir cozum icin, eger fiziksel zorunluluk yoksa, tek eth port ve vlan kullanmak da bir cozum olabilir
alternatif olarak usb--> ethernet donusturuculer var, usb hub+ eth adaptorler de daha ucuza gelebilir, ama server uzerinde stabil calisiri mi denemek lazim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasisngn -- 19 Ağustos 2010; 0:07:46 >
-
Teşekkürler, fiyatı biraz uçuk ama 10/100 modeli daha cazip görünüyor. Bunu deneyeceğim ama stokta yokmuş. Başka alternatif öneriler gelirse onlarada bakabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kumandan
Teşekkürler, fiyatı biraz uçuk ama 10/100 modeli daha cazip görünüyor. Bunu deneyeceğim ama stokta yokmuş. Başka alternatif öneriler gelirse onlarada bakabilirim.
evet stokta yokmus yeni farkettim.
http://www.erenbilgiislem.com/index.php?menu=100&kategori=48
burada quad diye aratip intel olanlari tercih edebilirsin, ama dedigim gibi bunlar yerine dual alip cift pci slot kullanmak daha iyi olabilir, bir de dikkat et pci-e uretiliyor artik pci ethernet karti bulmak zorlasiyor.
halen usb2eth adaptor (25 lira civari tanesi) daha ucuz bir cozum olur diye dusunuyorum.
-
usb2eth sıkıntı olabilir zira linux kurulacak makinalara ve usb cihazları tanıtmak sorun olabiliyor. Ayrıca 7/24 çalışacağı için usb pek uygun bir çözüm değil. Verdiğiniz linke baktım fiyatlar aşırı uçuk...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- meb erişim engeli kaldırma
- zte zxhn h1601
- mobil etkin noktayı ayarlayamıyoruz
- modem power ışığı yanmıyor
- sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı. bu sayfa, gelen isteği gönderen kişinin bir robot değil, gerçekten siz olduğunuzu denetlemek içindir. bu neden oldu?
- hotspot ne demek
- wifi 8
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X