Şimdi Ara

3 Numara Saç Mükemmel Birşey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Subay tıraşı kafayı çok rahat ettiriyor.Hele havalarda ısındı kafam resmen hava alıyor.Siz siz olun subay tıraşı yapın benim gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Olun

Gaza gelip yapmayın pişman olursunuz.

Nick-mesaj

• Herkesin kafa yapısında güzel durmaz ama.
  • 2 numara daha güzel
  • -Çene hattınız iyi değilse (Çenede belirgin Bi hat bi çizgi yoksa o hattı saçlarınızla yapmanız gerek, yani üstleri uzatın biraz dikin)
    -Kirli sakal dahi uzatamıyorsanız

YAPTIRMAYIN, YAPTIRDIYSANIZ DA KENDİNİZİ VURUN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  3 Numara Saç Mükemmel Birşey

3 Numara Saç Mükemmel Birşey

Şunlar gibi olacağımı bilsem kestirirdim.

• ulan yakışsa var ya dünyanın en güzel saçı.
  • Bana da tek yakışan saç 3 numara nerdeyse,şu anda 5 hafta uzadı bi ara kestirmeye gidicem.Önceden bende uzatıyodum baya yazın değişiklik yapıyım diye berbere gidip 3 numara kestirdim,başta yaptırsam mı diye berbere sordum kafa şeklin düzgün yakışır sana dedi,kestirdim 1 yıldır da 3 numara kestiriyorum.

Yakışıp yakışmayacağını düşünenler denesin bence,en kötü kökü sizde zaten 3-4 haftaya uzuyor.Ama kafa şekli cidden önemli şekilsiz ise bulaşmayın.
  • Kardeşim michael sikkofielde özenip kestirmeyin.
    Sizde öyle durmaz.
  • bana yakışmışmı beyler birkaç hafta önce kestirdim facebook linkimde var aynı sayfada uzun saçlı halimde var ama yaz geliyor yağlanma her sabah fön maşa derken yazın sıcağında bu çileyi çekmek istemediğim için kestirdim nedir yorumlarınız ?facebookta cgrdmr01
  • En son yıllar önce yapmıştım, rahatlığı bir başkaydı hatırlıyorum berberden ilk çıktığınız an kafanıza soğuk havanın gelmesi falan Daha güzelide 0'a vurdurmaktır yaşamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 13 Mayıs 2016; 22:21:58 >
  • Heîsenberg kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf açısından mi daha iyi gorunuyorsun onu bilmiyorum ama fotoğraflarda gordugum kadarıyla kısa saç sana mükemmel olmuş bütün ciddiyetimle soyluyorum.Saci kestirmeden önceki halinle kestirdikten sonraki halin arasında dağlar kadar fark var.Çok iyi olmuşsun hiç uzatma derim

• quote:

Orijinalden alıntı: KaldırmaKuvveti

Fotoğraf açısından mi daha iyi gorunuyorsun onu bilmiyorum ama fotoğraflarda gordugum kadarıyla kısa saç sana mükemmel olmuş bütün ciddiyetimle soyluyorum.Saci kestirmeden önceki halinle kestirdikten sonraki halin arasında dağlar kadar fark var.Çok iyi olmuşsun hiç uzatma derim

genel olarak herkes beğendi aslında çoğu kişi böyle daha iyi dedi yüzün felan açılmış dedi acaba sakalları felan 1 ay uzattıktan sonra bi 3e kestirsemmi diyorum
  • En iyisi subay traşı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 senedir berbere gitmiyorum.

• Kafa yapısına göre değişiyor nasıl durduğu. Yüzüne de bağlı tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Olun

Kardeşim michael sikkofielde özenip kestirmeyin.
    Sizde öyle durmaz.

O kim la

• Yalan lan inanmayın. Bi kez kestirdiniz mi ya saçınız tekrar uzayana kadar zorlu bir süreçten geçeceksiniz yada sürekli ayda 1 kez 3 numara kestireceksiniz. Beynini şey ettiğimin berber çırağı yüzünden 3 numaraya kestirdim. Saçım şuan çok orantısız duruyor. Dışarı çıkmaya utanıyorum. Sırf saçım böyle diye Allah bilir kaç kısmet kaçtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

Yalan lan inanmayın. Bi kez kestirdiniz mi ya saçınız tekrar uzayana kadar zorlu bir süreçten geçeceksiniz yada sürekli ayda 1 kez 3 numara kestireceksiniz. Beynini şey ettiğimin berber çırağı yüzünden 3 numaraya kestirdim. Saçım şuan çok orantısız duruyor. Dışarı çıkmaya utanıyorum. Sırf saçım böyle diye Allah bilir kaç kısmet kaçtı.

ya bide bu ampır berberler hiç istendiği gibi kesemiyor.
    Ben tamamen temizlik olsun diye 3 ay önce filan 3 e vurdurdum.
    Ampır berber üstten fazla bıraktı 1 ay boyunca keko gibi dolaştım ortalıkta.
  • çenesi belirgin,dar alınlı ve burnu küçük olan yüz tiplerine daha çok yakışan saç modelidir kullanım açısında da gayet zahmetsizdir tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.