Şimdi Ara

3 net mat yaptım. kaf 1 alayım mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1.5-2 ayda (karekök sıfırın %75i+345 olasılık ve kombinasyon-permütasyon mu ne hariç) bitirdim 20 üstünü görmeye başladım.İlk mat netim 4,5 tu 6.sınıf bilgilerim vardı :D yalnız 23-24 bandına gelirken haftada 2 mat denemesi çöz hız için çünkü 0 dan öğrenince denemede baya yavaş kalıyorsun. Gerçek sınavda geoyu göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-xx -- 19 Eylül 2020; 2:34:20 >

Orijinalden alıntı: olishernandez

kaç netten ve ne kadar sürede geldin hocam?

Alıntıları Göster
    Sakın 3 netteysen Karekök 0 falan alma hatasına girişme, bakma onun yazdığına sen. Ben de senin gibiydim Karekök 0 aldım kitabı çözmeden bıraktım, kitabın adı sıfır ama hiç sıfır bir öğrenciye göre değil.

Orijinalden alıntı: Ser Jorah Mormont

Sakın 3 netteysen Karekök 0 falan alma hatasına girişme, bakma onun yazdığına sen. Ben de senin gibiydim Karekök 0 aldım kitabı çözmeden bıraktım, kitabın adı sıfır ama hiç sıfır bir öğrenciye göre değil.

Alıntıları Göster
    ne tavsiye edersin hocam?
    Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.