Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 3.nesil Ipod Touch 16 gb Satın Al 31 Mayıs 2015 00:35 1 1 3.nesil Ipod Touch 16 gb Jailbreakli Ipod Touch 3.nesil 16 gb. Artık kullanmadığım için satıyorum. Ekranındaki çatlağı resimlerden görebilirsiniz, ekran açıkken kendini pek hissettirmiyor. Sanırım saatçilerden falan uygun bir miktara camı yeniletebilirsiniz, ben ihtiyaç duymadım. Ekranın üst kısmında bozuk pikseller var, yine resimde görebilirsiniz. Silikon kılıfı da dahil. Şarj cihazı da fotoğraflarda. Ses çıkışında hiçbir problem yok. Şarjı sadece müzik dinlendiğinde 1 hafta civarında gidiyor. Fiyatı 130 lira. 32" LCD TV veya LED ile takas düşünebilirim, üstünü konuşuruz.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.[album] Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle [/album]Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.[album] Albümde Görüntüle [/album] Fiyat : 130 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 400 TL Komple Sistem (AMD Phenom X3 + HD4880) + Parça için monitör Referans ilani Gamepass+Xbox Live+EA access Referans ilanı dijital Splatoon 2 Referans ilani Nioh Complete Edition ve Horizon Zero Dawn