Şimdi Ara

3.NESİL İ5 HP PAVİLİON G6-2008ET FİYAT DÜŞTÜ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP G6-2008ET notebookumu masaüstüne geçeceğim için satmayı düşünüyorum.
    Notebooku bu forumdan ilk sahibinden satın aldım. Yanında çanta verilecektir. Bataryası max 2.5-3 saat gitmektedir. Notebookun üstünde kılcal bir kaç çizik vardır. Dikkatli yakından bakılmazsa farkedilmez.

NOTEBOOK ÖZELLİKLERİ:

İ5 3210M 2.5 GHZ (3.1 GHZ turbo boost ile)
    4 GB RAM
    ATI RADEON 7670M
    İNTEL HD GRAPHİGS
    500 GB 5400 RPM SEAGATE HDD
    2 adet usb 3.0

FİYAT:800 TL

Ölücüler mesaj atmasın. Orjinal Windows 7 Home Basic yüklüdür. Garantisi bitmiştir.
    İstanbul içi elden alışveriş yapabilecek kişiler mesaj atarsa sevinirim.

TAKAS YOKTUR. SADECE NAKİT ELDEN ALIŞVERİŞ DÜŞÜNÜYORUM.
    ÖLÜCÜ ADAMLAR İLANIMLA İLGİLENMESİN.

3.NESİL İ5  HP PAVİLİON G6-2008ET FİYAT DÜŞTÜ!!! 3.NESİL İ5  HP PAVİLİON G6-2008ET FİYAT DÜŞTÜ!!! 3.NESİL İ5  HP PAVİLİON G6-2008ET FİYAT DÜŞTÜ!!! 3.NESİL İ5  HP PAVİLİON G6-2008ET FİYAT DÜŞTÜ!!!
     3.NESİL İ5  HP PAVİLİON G6-2008ET FİYAT DÜŞTÜ!!! 3.NESİL İ5  HP PAVİLİON G6-2008ET FİYAT DÜŞTÜ!!! 3.NESİL İ5  HP PAVİLİON G6-2008ET FİYAT DÜŞTÜ!!! 3.NESİL İ5  HP PAVİLİON G6-2008ET FİYAT DÜŞTÜ!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cennet53 -- 26 Şubat 2015; 23:26:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• disk 320 gb ise büyük ihtimalle ttnetten alınmış. hp sitesine girip modeli taratın fabrika garantisi oluyor. ama tabi üretim tarihi geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

disk 320 gb ise büyük ihtimalle ttnetten alınmış. hp sitesine girip modeli taratın fabrika garantisi oluyor. ama tabi üretim tarihi geçerli.

Evet fabrika garantilidir. 2.el ürün satıyorum. Sağlam temiz olduktan sonra garantisinin bi önemi yok. Hani olurda arıza yaparsa diye garantiye önem veriyoruz zaten.
    Bilgisayarımdan herhangi bir problem yok. İlk sahibi biraz çizmiş üstünü ama dikkatli bakılmazsa görülmüyor. Notebook aldığım gibi duruyor. Bilgisayarı kullanan kullanıcı bilgisayarının kıymetini bilirse iyi bakar. Bilmezse onu garantide kurtarmaz. Sağlam makineyide bozar. Yorum için teşekkürler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• cennet53 C kullanıcısına yanıt
    PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: cennet53

HP G6-2008ET notebookumu askere gideceğim için satmaktayım.

Bilgisayarın ilk sahibi değilim. Notebooku bu forumdan ilk sahibinden satın aldım. Faturası mevcuttur. Garanti belgesi aldığım da yoktu. İlk sahibi kaybetmiş. Ama garanti dışı değil almadan önce sordurttum garantiniz geçerlidir dediler. Teknosadan 25/07/2012 tarihinde satın alınmıştır. 25/06/2014 e kadar garantisi devam etmektedir. Yanında çanta verilecektir. Bataryası max 3 saat gitmektedir. Notebookun üstünde küçük bir kaç çizik vardır. Dikkatli yakından bakılmazsa farkedilmez.

NOTEBOOK ÖZELLİKLERİ:

İ5 3210M 2.5 GHZ (3.1 GHZ turbo boost ile)
    4 GB RAM
    ATI RADEON 7670M
    İNTEL HD GRAPHİGS
    320 GB 5400 RPM SEAGATE HDD
    2 adet usb 3.0

FİYAT: 1000 TL

Gerekli Bilgileri Yazdım. Lütfen boş yorum yapmayın. Ney ne kadar eder ne nedir bizde biliyoruz. Kalp kırmaya gerek yok. İlgilenen arkadaşlar pm de ulaşabilir.

samsung cakil mavi s3 pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• üzerine para vereceğim şekilde masaüstü pc ile takas düşünürsen yaz
    http://resim.donanimhaber.com/m_87469606/f_//tm.htm#87469606
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.