3. nesil apple tv hakkında

-
-
Ben kullanıyorum Apple TV (3. Nesil) 1080p 60fps video oynatır
Youtube 1080 netflix 1080p destekliyor gayet hızlı ve stabil
Ayrıca ağ üzerinde 48gb bluray video 1080p olara bile oynatıyor tabi kablolu kullanırsan hiç taklılma bile olmuyor.
Ben Wİ-Fİ ile kullanmıyorum. 1080p olarak açmadığı bir video ya rastlamadım ister MP4 ister MKV bedava uygulama çok oyun çok canlı turkcell tv de var çok net. Umarım bu bilgiler sana yardımcı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: sun.off
Ben kullanıyorum Apple TV (3. Nesil) 1080p 60fps video oynatır
Youtube 1080 netflix 1080p destekliyor gayet hızlı ve stabil
Ayrıca ağ üzerinde 48gb bluray video 1080p olara bile oynatıyor tabi kablolu kullanırsan hiç taklılma bile olmuyor.
Ben Wİ-Fİ ile kullanmıyorum. 1080p olarak açmadığı bir video ya rastlamadım ister MP4 ister MKV bedava uygulama çok oyun çok canlı turkcell tv de var çok net. Umarım bu bilgiler sana yardımcı olur.
Bende 4.nesil apple tv var 32 GB bu aralar satmayı düşünüyorum, istersen konuşabiliriz. -
Hocam uygulama ve oyunu nerden yüklediniz türkcelltv felan bende kullanıcısıyımda öyle bir uygulamaya rastlamadım ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
3. Nesile uygulama yüklenemez.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba ürünü sattınız mı
Henüz satmadım, kutusunda duruyor.quote:
Orijinalden alıntı: ozgeg
Merhaba ürünü sattınız mı -
3.nesil kullanıyorum yaklaşık 1 aydır youtube da şöyle bir sorun var herhangi bir video oynatmaya başladıktan sonra durdurduğumda tekrar oynatamıyorum videodan çıkamıyorum hiç bir şey yapılamıyor cihaz donuyor, diğer youtube dışındaki diğer uygulamalarda bu sorun yok video durdurup tekrar oynatabiliyorum, sizlerde youtube da böyle bir sorun var mı ?
-
youtube desteği bitti yazıklar olsun apple
sende rakiplerine ayak uydurmaya başladın demek ki
-
quote:
Orijinalden alıntı: Allen_Bradleyyoutube desteği bitti yazıklar olsun apple
sende rakiplerine ayak uydurmaya başladın demek ki
aynen yazıklar olsun , geçen senede youtube sonlandırmıştılar bu cihazda çok fazla tepki almıştı sonra youtube tekrar devam etmişti buda gösteriyor ki apple tv 3 cihazın teknik anlamda youtube için gayet yeterli stabil cihaz olduğunu gösteriyor youtube reklamlarınıda yayınlamasına kullanmasına engel durum yok cihazda ama sonlandırdı yazıklar olsun cihaz artık pek bi işe yaramıyor çöp bazıları jealberk yapılıp kodi ile izleniyor deniyor ama zor sanırım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X