quote:Orijinalden alıntı: Metalwrath küçük değildir 3 Matematikte böyle birşey varmıydı panpa , senmi ürettin
Bence ereksiyon olmamış halini istediğini kastediyor bir nevi hani en başından ben başlatayım demek istiyor ''</3'' ile
Cevaplar kopardı beni @In God We Trust hocam sana bu şekilde mesaj atan kızla sonuç ne oldu ondan haber ver sen.
kırık kalp.uzmussun kızı bırde <--/--< kırık ok var.abd ordu terımı calınmıs bır nukleer boNba anlamına gelıyormus
quote:Orijinalden alıntı: In God We Trust Gece gece efkarlandım üleeeeyn arkadaş her yıl geceleri efkarlanıyor yerimi ayırtayım
quote:Orijinalden alıntı: DisCoKraL quote:Orijinalden alıntı: In God We Trust Gece gece efkarlandım üleeeeyn arkadaş her yıl geceleri efkarlanıyor yerimi ayırtayım http://forum.donanimhaber.com/m_57869209/tm.htm Hala seviyorum hacı
quote:Orijinalden alıntı: DisCoKraL quote:Orijinalden alıntı: In God We Trust Gece gece efkarlandım üleeeeyn arkadaş her yıl geceleri efkarlanıyor yerimi ayırtayım 3 sene oldu hala efkarlıyım