Şimdi Ara

3. MTV taksiti yolda !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ÇOK İYİ YAPIYORLAR BENCE.mtv yi 6 ayda bir değil her ay almaları lazım.ne demişler. deveye diken insanı seven yaranırmış.
  • hiçbirşey olmayacak,seneye bunların hepsi unutulacak,adım gibi eminim.Bu millet,"Acıya sevdalı",hiçkimse birşey yapamaz.

Orijinalden alıntı: erceylan

ÇOK İYİ YAPIYORLAR BENCE.mtv yi 6 ayda bir değil her ay almaları lazım.ne demişler. deveye diken insanı seven yaranırmış.

Bu gün bana malum partiyi savunan bir arkadaşıma şimdi mesaj çektim hayırlı olsun mtv 3 takside çıktı

Beni aradı 5 dakika boyunca bana söylediklerini yazsam uyarı almadan direk ban yerim o derece... Hatta bazı kelimeleri ilk defa duydum hayatımda....

"Bizim başka milletlerden hiç bir eksiğimiz yok. Cesuruz, zekiyiz, çalışkanız, Yüksek amaçlar uğrunda ölmesini biliriz."

M.Kemal ATATÜRK

• sadece MTV'ye degil;

otomobil ile ilgili olmayan bir ton seye zam geliyor. emlak vergisine de 3. taksit ekliyorlar.

kotu haber universite harclarina yine zam geliyormus.

Allah sonumuzu hayir etsin, bunu bize yapanlari beter etsin.

CINEMA : Philips bdp8000 + Yamaha rxv781 + Benq w2000
  • unutursunuz canım unutursunuz, bunu da sineye çekersiniz,
    MÜCAHİD İDİLER MÜTEAAHİT OLDULAR MUTEAAHIT IDILER MUSAIT OLDULAR SAYGILAR

Maliye Bakanlığından yapılan açıklamada, ''Orta vadeli program karara bağlanmadığı ve çalışmalar da henüz tamamlanmadığı halde herhangi bir çalışmayı karara bağlanmış bir çalışma gibi değerlendirmek doğru değildir. Bu çerçevede, orta vadeli program yayınlanmadan yapılacak her değerlendirme ve yorum geçerlilik taşımamaktadır'' denildi.

Ekonomik program hazırlığı çerçevesinde teknik çalışmaların sürdürüldüğü bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Bu çalışmalar çerçevesinde çok sayıda teknik görüş ve öneriler geliştirilmektedir. Bu her dönemde bu tür çalışmalarda olagelen bir durumdur. Önemli olan uygulamaya konulacak ekonomik programda karara bağlanmış olan politikalardır. Bu politikaların belirleneceği temel doküman ise orta vadeli programdır.

Bu nedenle orta vadeli program karara bağlanmadığı ve çalışmalar da henüz tamamlanmadığı halde herhangi bir çalışmayı karara bağlanmış bir çalışma gibi değerlendirmek doğru değildir. Bu çerçevede, orta vadeli program yayınlanmadan yapılacak her değerlendirme ve yorum geçerlilik taşımamaktadır.''

Açıklamada, ayrıca bakanlık tarafından üzerinde çalışılan bir tedbir çalışması da bulunmadığı belirtilerek, bu kapsamda yetkili birimler tarafından resmi bir açıklama yapılmadığı sürece bu tür haberlere itibar edilmemesi gerektiğine dikkat çekildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

quote:

Orijinalden alıntı: erceylan

ÇOK İYİ YAPIYORLAR BENCE.mtv yi 6 ayda bir değil her ay almaları lazım.ne demişler. deveye diken insanı seven yaranırmış.

Bu gün bana malum partiyi savunan bir arkadaşıma şimdi mesaj çektim hayırlı olsun mtv 3 takside çıktı

Beni aradı 5 dakika boyunca bana söylediklerini yazsam uyarı almadan direk ban yerim o derece... Hatta bazı kelimeleri ilk defa duydum hayatımda....

Küfür dağarcığını daha da genişletsin, arkadaşınız.

Önümüzdeki günlerde, bayağı bir ihtiyacı olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: meta80

http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/160288-Bakanliktan-ekonomik-tedbir-aciklamasi.aspx

Maliye Bakanlığından yapılan açıklamada, ''Orta vadeli program karara bağlanmadığı ve çalışmalar da henüz tamamlanmadığı halde herhangi bir çalışmayı karara bağlanmış bir çalışma gibi değerlendirmek doğru değildir. Bu çerçevede, orta vadeli program yayınlanmadan yapılacak her değerlendirme ve yorum geçerlilik taşımamaktadır'' denildi.

Ekonomik program hazırlığı çerçevesinde teknik çalışmaların sürdürüldüğü bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Bu çalışmalar çerçevesinde çok sayıda teknik görüş ve öneriler geliştirilmektedir. Bu her dönemde bu tür çalışmalarda olagelen bir durumdur. Önemli olan uygulamaya konulacak ekonomik programda karara bağlanmış olan politikalardır. Bu politikaların belirleneceği temel doküman ise orta vadeli programdır.

Bu nedenle orta vadeli program karara bağlanmadığı ve çalışmalar da henüz tamamlanmadığı halde herhangi bir çalışmayı karara bağlanmış bir çalışma gibi değerlendirmek doğru değildir. Bu çerçevede, orta vadeli program yayınlanmadan yapılacak her değerlendirme ve yorum geçerlilik taşımamaktadır.''

Açıklamada, ayrıca bakanlık tarafından üzerinde çalışılan bir tedbir çalışması da bulunmadığı belirtilerek, bu kapsamda yetkili birimler tarafından resmi bir açıklama yapılmadığı sürece bu tür haberlere itibar edilmemesi gerektiğine dikkat çekildi.

Henüz karara bağlanmayan düzenleme hangisiymiş acaba?
    Yaptıkları şakaydı ve birazdan televizyonlara çıkıp, şaka yaptık mı diyecekler?
    Nedir bunlar o zaman?:

ŞU ANA KADAR YAPILAN DÜZENLEMELER

* Akaryakıt ÖTV'sinin artırılması. Bundan 2009'da 2, 2010'da 3, 2011'de 3 milyar lira bekleniyor.
    * Sigaraya seyyanen paket başına 1 TL ek vergi konulması. Bu tedbir 50 kuruş olarak uygulandı. Bu yıl 3.2, 2010'da 4.8, 2011'de 4.8 milyar lira gelir bekleniyor.
    * Lüks sınıf ile birinci ve ikinci sınıf lokantalarda KDV artışı. Bu yıl 356, 2010'da 563, 2011'de 591 milyon lira bekleniyor.
    * Değerli kağıt bedellerinin yüzde 50 artırılması. Bu yılki gelir beklentisi 325 milyon lira.
    * Cep telefonlarından alınan ÖTV'nin asgari 40 TL olarak uygulanması. 2009 gelir beklentisi 300 milyon lira.
    * İlaçta yüzde 22 bandının 15'e çekilmesi. 2009'da 333, 2010'da 541, 2011'de 586 milyon lira tasarruf hedefleniyor.
    * Aile hekimliği uygulamasının 33 ille sınırlanması. Tedbir sonucunda bu yıl 277 milyon lira tasarrif bekleniyor.
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~

• Eski günler geri geldi,zam efsanesi geri dönüyor.Neydi o 90 lı yıllar, her gün zamla uyanırdık
  • O muhalefette buradaymış. Ağlama duvarına dönmüş burası. Mahkemenin kapısından çekilip biraz halka yaklaşılırsa oy artışı olur. Bak malzeme de çok ben var ya ben iktidara gelince mtv yi toptan kaldıracam der oyu kapar.

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

O muhalefette buradaymış. Ağlama duvarına dönmüş burası. Mahkemenin kapısından çekilip biraz halka yaklaşılırsa oy artışı olur. Bak malzeme de çok ben var ya ben iktidara gelince mtv yi toptan kaldıracam der oyu kapar.

bu saçmalıkları eleştiren herkesi ana muhalefete sempati duyuyormuş gibi düşünmek sizin gibi körü körüne particilere yakışır. kişi karşısındakini kendisi gibi bilirmiş
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• 3.cü taksidin sebebi küresel ekonomik kriz(!) miş.

3. MTV taksiti yolda !!!

(Penguen'in en sevdiğim sayılarından)
    Bu başlığın ilk mesajına resmin eklenmesini talep ediyorum..
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• Hiçte öyle değil. Ortada olay yok. Olmayan üzerinden herkes karnında ne varsa söylüyor. Hemde propaganda diliyle. Evet sizde beni kendiniz gibi biliyorsunuz.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.