Şimdi Ara

3 Mouse Arasından Tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HYPERX Pulsefire Haste 2 Core 

VXE R1 SE+

Kafamda çok takılan bir karşılaştırma oldu ve mouse teknik işleyişlerine usta düzeyinde hakim değilim. Ancak bu üç mouse için de herhangi kayda değer bir şikayet, üretim sorunu ya da kroniğine rastlamadım. TR satışlarından dolayı garantileri de var ve garanti konusunda çok kıl biri de sayılabilirim. Fiyatları hemen hemen birbirine yakın mouselar oldukları için de bu kadar muallakta kaldım. Genel olarak singleplayer oyunlar oynarım ve abartılı DPI yüksekliği ya da gösterişli olmasındansa biraz daha sade bir tipte ve özellikle uzun ömürlü bir mouse arayışındayım. Bu üçü için ne dersiniz ve hangilerini önerirsiniz. Eğer farklı bir öneriniz varsa yine kablosuz bağlantılı olmak üzere uzun ömürlü azami 1600 tlye kadar önerilerinizi de alabilirim? (Yurtdışından almak hem vergiler, hem garanti ve hem de yeni yönetmeliklerden dolayı pek tercih etmeyeceğim bir yol olsa bile makul bir seçenek varsa düşünebilirim.)

(Forumda yeni olduğumdan dolayı kurallara tam olarak hakim değilim. Herhangi bir hatamı mazur görürsünüz umarım.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.