Şimdi Ara

3 Model Arasında Tavsiye-LG,Samsung,Phillips

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Piyasaya göre son araştırmalarımda fiyat açısından üç model arasında kaldım.

LG 42L640S
    Samsung 40F6340
    Phillips 42PFL6877K

Fiyatlar neredeyse aynı sayılır. Ortalama 100tl'lik farklılıklar var. En ucuzu Phillips. Ancak fiziksel olarak görüp inceleme şansım olmadı.

Diğer iki modeli gördüm. Bu zamana kadar monitör ve lcd tercihlerimi hep Samsung'dan yana yapmıştım ve pişman da olmadım. Ancak bu konuda çok kararsız kaldım.

Kullanan arkadaşlar varsa tavsiyeleriniz ne yönde olur acaba?

LG ile ilgili olarak hafıza uyarısı, kanal geçiş yavaşlığı sorunları olduğunu görüyorum. Phillips ile ilgili ise kilitlenme ve resetleme sorunları olduğunu okudum. Samsung tarafında şimdi yalan yok pek bir sorun okumadım.

• Arkadaslar modeller belli,kullanan duyan bilen kimse yok mu yahu?? Yoksa kimse umursamaz modda mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Selam arkadaşlar,

Piyasaya göre son araştırmalarımda fiyat açısından üç model arasında kaldım.

LG 42L640S
    Samsung 40F6340
    Phillips 42PFL6877K

Fiyatlar neredeyse aynı sayılır. Ortalama 100tl'lik farklılıklar var. En ucuzu Phillips. Ancak fiziksel olarak görüp inceleme şansım olmadı.

Diğer iki modeli gördüm. Bu zamana kadar monitör ve lcd tercihlerimi hep Samsung'dan yana yapmıştım ve pişman da olmadım. Ancak bu konuda çok kararsız kaldım.

Kullanan arkadaşlar varsa tavsiyeleriniz ne yönde olur acaba?

LG ile ilgili olarak hafıza uyarısı, kanal geçiş yavaşlığı sorunları olduğunu görüyorum. Phillips ile ilgili ise kilitlenme ve resetleme sorunları olduğunu okudum. Samsung tarafında şimdi yalan yok pek bir sorun okumadım.

40f6340 yerine 42f5570 neden düşünmüyosun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Samsung S serisi tavsiye
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.