Şimdi Ara

3 maçlık kupona sistem oynanabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Ben de bu sezon düzenli olarak iddaa basacağım. Her hafta 1000 TL'lik kupon yapacağım. Mbs 3 olan maçlardn 3 tane basacağım. Juventus, Barcelona, Chelsea, Real Madrid, Bayern Münih, Roma, Tottenham gibi baba takımlara basacağım her hafta. Hiçbir zaman 4 maç oynamayacağım.

    Ve benim sorum şu; bu 3 adet mbs 3 lük maç olan kupona sistem oynayabilir miyim? Yani bu 3 maçtan bir tanesi yatsa dahi para alabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • MBS 3 ise 3 maçın da tutması lazım, MBS 2 olan İY/MS'na kupon yapabilirsin onu da sistem 3'e 2 yapman lazım ki 1 hata payın olur kaldı ki bahsettiğin takımlar genel de banko takımlar olduğu için oran düşük kalır ki bu da pek tatmin edici olmaz ancak bu takımların aleyhine kupon yaparsan para kazanabilirsin,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bolivya

    MBS 3 ise 3 maçın da tutması lazım, MBS 2 olan İY/MS'na kupon yapabilirsin onu da sistem 3'e 2 yapman lazım ki 1 hata payın olur kaldı ki bahsettiğin takımlar genel de banko takımlar olduğu için oran düşük kalır ki bu da pek tatmin edici olmaz ancak bu takımların aleyhine kupon yaparsan para kazanabilirsin,

    4 tane mbs3 lük maç yazarsam o zaman ilk yarı falan karıştırmadan maç sonu sistem oynayabilir miyim? Yani 4 tane mbs3 lük maç yazacağım, 1 tanesi yatsa da para alabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem 4'e 3 yaparsan 1 hata payın olur, 3 maç'ı bilmen kafi,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bolivya

    Sistem 4'e 3 yaparsan 1 hata payın olur, 3 maç'ı bilmen kafi,

    Çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.