Şimdi Ara

3 kızı beni keserken yakaladım naughty.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler lise 2 ye gidiyorum ve her gün maltepe - gebze arası okula gidiyorum. evimiz gebzede ama bizim evin hemen dibinde başka bir tane tane lise var. (düz lise)

İşte burda genelde serseri ve apaçi tipli kişiler olur. hem bundan dolayı hem de çok merdiven olduğu için genelde bu yolu tercih etmem. İşte bugün dedim bi kere de merdivenlerden çıkayım. Merdivenlerden çıkarken 3 lü kız grubuna denk geldim. İçlerinden biri bana baktı ve döndü. sonra diğeri de bi bakıp kafayı çevirdi. 3. kız ise baktı, kafayı çevirdi ve dönüp bi daha baktı. Ben de göz kırptım. (bazı arkadaşlar sosyal fobiyi yenmek için kendinizi rezil edin derdi. ben de rezil olursak olalım düşüncesiyele yaptım bunu)

Neyse sonra kız gülmeye başladı. Yanındakiler çok mu komik neye gülüyosun falan dediler. Sonra ben de güldüm işte sana ne bizim aramızda belki dedim.
    Öbürü de gözlüğün kirlenmiş heey! diye bağırdı. Ben aldırmadım. Sonra bi daha bağırdı alaycı bir şekilde. ben de gel de sil o zaman dedim. 3 - 4 merdiven çıktı ben de yaklaştım biraz, tel no ve ismini öğrendikten sonra eve geldim. Birazdan mesaj atıcam ne yazayım beyler?

• özet geç
  • Bir daha o merdivenlerden geçme sakın apaçi sevgilileri silme işlemini yapacaktır
  • özet

her gün geçmediği yoldan geçerken 3 kız görmüş liseli sanırım. 3 kız dönüp sırasıyla bakmış üçüncü kıza göz fırlatmış. gülüşmüşler şakalaşmışlar birbirlerine piskevit ikram etmişler. kız tel nosunu vermiş.kıza mesaj atıp olanlarları ve olacakları bize anlatıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magandalar18 -- 21 Eylül 2011; 17:42:50 >
  • Son şakasını yaptı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bu kız kim?? (Gif içerir)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.