Şimdi Ara

3 Kişilik Vialand Bileti Satılıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Etkinlik #Vialand Firma #Markafoni Grup Fırsatları #Şehir Fırsatı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evlilik arefesindeyim aşırı derece yoğunluğum var. Üstüne üstlük kardeşim şehir dışında o yüzden vialandı 2. defa ertelemiş oldum. Artık ertelemek istemiyorum satacağım biletleri. 3 biletin satış fiyatı 165 tldir.

Ben artık uğraşmak istemediğim için ve elimden çıkarmak için bunları 145 TL'den vereceğim. Normalde 25 temmuz 2014 içindir biletler fakat dilerseniz başka tarihe de erteleyebilirsiniz.
    Bu hafta içinde gitmek isteyenler için uygun bir fırsat. Hiç ek ücret ödemeden bu hafta içi istediğiniz gün gidebiliyorsunuz.

Biletler için size kod vereceğim ve soyismimi söyleyeceğim. Bununla girip tarihi değiştirebiliyorsunuz.
    Ödeme işbankası, garanti veya enpara ile olabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ilan aktıftır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla ya sizin gitmenizi bekleyeceğim yoksa baya uygun bir fiyata düşürmenizi bekleyeceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Evlilik arefesindeyim aşırı derece yoğunluğum var. Üstüne üstlük kardeşim şehir dışında o yüzden vialandı 2. defa ertelemiş oldum. Artık ertelemek istemiyorum satacağım biletleri. 3 biletin satış fiyatı 165 tldir.

Ben artık uğraşmak istemediğim için ve elimden çıkarmak için bunları 145 TL'den vereceğim. Normalde 25 temmuz 2014 içindir biletler fakat dilerseniz başka tarihe de erteleyebilirsiniz.
    Bu hafta içinde gitmek isteyenler için uygun bir fırsat. Hiç ek ücret ödemeden bu hafta içi istediğiniz gün gidebiliyorsunuz.

Biletler için size kod vereceğim ve soyismimi söyleyeceğim. Bununla girip tarihi değiştirebiliyorsunuz.
    Ödeme işbankası, garanti veya enpara ile olabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Selamun aleyküm,

öncelikle hayırlı olsun.

ilan aktif mi?

• Arkadaşım ilan veriyorsun. Cevap vermiyorsun. Öm gönderdim, okundu diyor, yine cevap yok.

Tamam, yoğun olabilirsin ama okuyabiliyorsan cevap ta verebilirsin diye düşünüyorum.

Üstelik her baktığımda foruma uğramış oluyorsun. Yani foruma da sık sık giriyorsun.

Biz de ona göre bilet alıp gidelim ya da seni bekleyelim di mi ama?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

Arkadaşım ilan veriyorsun. Cevap vermiyorsun. Öm gönderdim, okundu diyor, yine cevap yok.

Tamam, yoğun olabilirsin ama okuyabiliyorsan cevap ta verebilirsin diye düşünüyorum.

Üstelik her baktığımda foruma uğramış oluyorsun. Yani foruma da sık sık giriyorsun.

Biz de ona göre bilet alıp gidelim ya da seni bekleyelim di mi ama?

Kusura bakma hocam. Evlilik arefesindeyim. Yoğunluk bir yana unutkanlık da had safhada.
    Zaten bu yüzden biletlerin son tarihini de geçirmişim. Aradım kullanıma açın dedim ama açmadılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.