Şimdi Ara

3. Kez girecekler nasıl hissediyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bağımlısı oldum her sene başvurucam bu sınava çok keyifli
  • Aslında kazanabilecek kadar çalıştığıma inanıyorum ama kazanmak bana inanılmaz geliyor yani hayal bile edemiyorum kazandığımı.
    Sanırım mezunlar olarak hepimiz olumlu ve olumsuz düşünceler arasında sıkışıp kalmışız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsmyturn_

Aslında kazanabilecek kadar çalıştığıma inanıyorum ama kazanmak bana inanılmaz geliyor yani hayal bile edemiyorum kazandığımı.
    Sanırım mezunlar olarak hepimiz olumlu ve olumsuz düşünceler arasında sıkışıp kalmışız.
    hocam 2.senem benim aynı dediğiniz gibi düşünüyorum loserlık var üstümüzde.
  • Bazen bence gayet iyiyim diyorum bazen de inşallah en kötü 23k falan gelir de Hacettepe olmasa da diş olur diyorum. Bazen onu da yapamam bence diyorum. Geçen yıla göre çok şey öğrendim ama netlerim o kadar da yükselmedi gibi özellikle tyt de. Yine normalde yapıp sınavda yapamazsam diyorum... Bilmiyorum benim kafa karışık

• Denemelerde yaptığım neti sınavdada yapabilsem olacak ama işte :D Çok emek verdik 3.yılımızdayız kazanıcaz gençler güvenin kendinize .
  • Ayt matta işlemlerde boğulmazsam olucak gibi inşaalah.Fen güzel
    Bitti be bu yılda...

• Kancaaa kullanıcısına yanıt
    O konuda bir arkadaşımın üstüne tanımam.

İlk senesinde 35k olmuştu. Tıp istiyorum ben diyip mezuna kaldı.

2. senesinde 21k oldu. Diş de fena değil aslında ama bir tıp değil dedi.

3. senesinde 46k oldu. Benden bu kadar deyip ankü veterinerlik yazdı. 1. sınıfı okudu bitirdi bu sene. Memnun halinden. İnsanla ilgilenmesem de hayvanlarla ilgileniyor olacağım, hem hayvanlar daha masumlar filan diyor.

O yüzden takmayın kafanıza. İyi de gelse kötü de gelse dünyanın sonu değil. Bir şekilde üstesinden geliyor insan.
  • Hocam gerçekten neden böyle oluyor anlamış değilim bende şu an 2. Mezun senemdeyim ilk mezunda 60 bin öne çektim bir arkadaşımda ilk sene 20k idi ikinci sene 10k yaptı aslında mantıken ilk 20 k dan bırakan insanların derece yapması gerekiyor ama insanlar örnek olarak ilk sene 70k ikinci sene 45k ucuncu sene 20k gibi sıralamalar yapıyor ben bunu psikojiye bağlıyorum gerçekten insansın üstümdeki stres baskı ve çoğu kötü şey mezunlukta etrafınızı sarıyor arkaya donup bakıyorumda 12.sınıfa göre şu an sanki kafama fil oturmuş gibiyim.12. Sınıfta düzenli disiplinli çalışmayla herşey çok farklı olabilirdi

• Netlerim önceki seneye göre gayet iyi Ama ya sınavda yapamazsam korkusu var.Özellikle edebiyat denemelerde bazen tahmin yürütüp işaretliyorum sınavda inşallah bunu yaşamam 2 şık arasında kalmam insallah .

• Zehir zıkkım

• MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Güvendik ama kazanamadık gençler, en azından ben..

• MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Aga gece gece içim burkuldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.