Şimdi Ara

3 idiot (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İzledigim en iyi filmlerden biridir arkadaslarin dedigi gibi bu filmi izledikten film sitelerinde hint filmleri bölumunu tiklamaya başladim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 13 Nisan 2016; 23:06:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım bu önyargıyla izlersen zaten beğenmezsin. Film bir başyapıt. İlk sayfada bir mesajım vardı tekrar izleyeceğim yönünde. İzledim ve şimdi bunu yazıyorum. 1 saniyesi bile sıkmadı. Her şey dozunda, bazen güldürüyor bazen hüzünlendiriyor. 6 saat olsa yine izlerdim. Çamur atarak istemeden de olsa başka insanları da önyargıyla yaklaşmaya teşvik edebilirsiniz. Bunun yerine izlediğiniz filmleri hint filmiymiş gibi izlemeyi deneyin, daha fazla eksik bulursunuz. Sizin gibi beğenmeyenler çevremde de var ve hepsi hint filmlerinden haz etmeyen tipler. Önyargı filmden alacağınız zevki çok etkiliyor. Eminim bi amerikan filmi olsaydı en iyi 50 filme rahatlıkla girerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: verdi001

ya arkadaş neden bu kadar abartıldığını anlamadım bugüne kadar izlemedim hadi zileyim dedim konu açarak fikir alim dedim. hint filmlerinden zaten pek haz etmem zaten.

filmde dostluk , arkadaşlık teması var iyi güzel de ya arkadaş bir mesaj bu kadar mı açıktan verilmeye çalışılır, film yapılırken izleyecek kişilerin seviyesi caillou izleyen çocuklar göz önüne alınarak yapılmış sanıyorum.. misal 'haydiiii dişlerimizi fırçalayalımmmmmmm' daki sündürme çoğu sahnede vardı. ayrıca sonraki adımda olacakları tahmin etmek her sahnenin ilk 10 saniyesini izledikten sonra hiç de zor değil, daha sonra yaptığım ( sizin de yapmış olmanız gereken ) arkanıza yaslanıp esas oğlanın bi dahi edasında saten 258 saat önce anladığınız cinliği yapmasını izlemek.

Duygularıma tercüme oldunuz adeta.Filmin yarısına bile gelememiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten üç saat, ama sıkmıyor... Mükemmel bir film. Amerikan filmlerinden soğutur... Altı saat olsa diyen arkadaşa katılıyorum. Daha da uzasaydı, görseydik biraz daha güzel.şeyler...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.